שלום, אני בחורה בת 20 וחצי ובאוקטובר הקרוב אני רוצה להתחיל ללמוד ללימודי תואר ראשון בעיצוב אופנה. אז עשיתי סקר לגביי כמה בתי ספר מומלצים.. שבסופו של דבר שנקר היה הטופ. מכוון שאני בחורה שסובלת ממחלה כרונית אני נעדרת המון מהלימודים ולכן לימודים בשנקר (שהם יומיומיים ואינטנסיבים מאוד) לא מתאימים לי ואני לא אוכל להתמיד, אז חבל לי על הכאב לב ועל הכסף כמובן. לכן פניתי לאופציה השנייה שהיא מכון אבני, אני שמעתי עליהם דברים טובים משתי בחורות שלומדות שם והן מאוד מאוד מרוצות. אך אני יודעת שהבית ספר היה במצב לא כל כך מזהיר ולך אני מתלבטת.. (שמעתי שהלימודים של פיסל ואיור באבני הם ברמה הכי גבוה אבל שהעיצוב אופנה זה משהו חדש שלהם ולכן הם לא הכי טובים כיום).
אשמח לקבל יעוץ והכוונה לגביי מכון אבני ללימודי עיצוב אופנה (תואר ראשון). תודה רבה ומצטערת על החפירה :P
י
יעל
חייבת תגובה דחוף..
אני חייבת תגובה דחוף..
מ
מיטל ווארפול
מכון אבני
יעל שלום,
כדאי להגיע לייעוץ במכון אבני ולבחון פרמטרים שונים כגון: כמה מחזורים סיימו עד תשע"א במסלול לימודים זה, סגל אקדמי, התחשבות בנתוני הרקע שלך יחס אישי וכדומה....
מטעמי נטרליות לא אוכל להמליץ על מוסד מועדף
אשמח לענות על שאלות נוספות בברכה מיטל ווארפול
ז
זימרת
עיצוב אופנה במכון אבני
הי יעל..נראה לי שאנחנו באותו ראש. מה נסגר בסוף סגרת משו??
י
יעל
ואיי..
מעולה! חיפשתי דחף מישהי כמוך חח!
איך אפשר ליצור קשר?
עוד לא סגרתי כלום.. אני רוצה לברר כמה דברים קודם.. אם את יכולה תשאירי לי מייל ואני אדבר איתך בפרטי..