שלום לכולם, אני מתעניינת בלימודי עיצוב תעשייתי. אני יודעת מה התכנים הנלמדים במהלך התואר אך הייתי רוצה לדעת יותר לגבי אפשרויות התעסוקה לאחר קבלת התואר. במה נוגע מעצב תעשייתי? מהן האפשרויות הפתוחות בפניו? לאן הוא יכול להגיע ולהתפתח עם התעודה בידיו (מעבר למתבקש)?
מ
מיטל ווארפול
עיצוב תעשייתי אפשרויות תעסוקה
שלום מור, כבוגרת תואר ראשון בעיצוב תעשייתי תוכלי להשתלב בתעשייה בחברות כלכליות ובתאגידים השונים. כמו כן, תוכלי לעסוק בארכיטקטורה, הוראת מקצועות העיצוב, מחקר באקדמיה, מעצבת במשרדי פרסום, משרדי תכנון, ניהול ויצור, מפעלי תעשייה תעשייה צבאית ואוירית ועוד.....
בברכה מיטל ווארפול
י
יואב
תשובה למור
הי מור, אני לומד עיצוב גרפי בשנקר וחברה שלי לומדת איתי עיצוב תעשייתי והיא ממש נהנת ואפילו כבר עובדת במשרד גדול. בינינו, לדעתי כל תחום שקשור ביצירתיות היום הוא רלוונטי לשוק העבודה. ובמיוחד בעיצוב תעשייתי שבו את ממש נוגעת בחומרים וגם לומדת להתאים הכל לשימושים אנושיים פיסיים (בשונה מעיצוב גרפי). חוץ מזה, האמונה שלי אומרת שהכל תלוי בשאיפות של כל אדם בהתקדמות בחיים ולאו דווקא בקלות של הקבלה לשוק העבודה.(את זה אגב למדתי בסטודיו שלמדתי בו לפני הלימודים- לוקו סטודיו שעליו אני ממש ממליץ בחום) ואם התחום של עיצוב תעשייתי ממש מעניין אותך, ואת יודעת שזה את לכי על זה ושיקפוץ העולם :) כי בטוח תצליחי.