שלום, אני מעוניינת לקחת קורס/ים שיאפשרו לי להיות מסוגלת ליצור בגדים (שמלות, חצאיות וחולצות)- אם זה מבחינת תפירת הבגד, הבנת גזרות/ מידות, הכרת סוגי הבדים השונים ומה מתאים למה וכו'. אין לי ניסיון בתחום. אני מנסה להבין מהו המסלול שמתאים לי .. (אני מכוונת יותר ללימודי תעודה- שיהיו עד שיותר "תכלסים"). אשמח אם תוכלו להכווין אותי למסלול הנכון..
מ
מיטל ווארפול
לימודי תדמיתנות ותפירה
שלום, לימודי תדמיתנות ותפירה מסלולי לימודים שיכול להתאים לפי מה שתארת קודם בהודעה. הלימודים בתדמיתנות-סטיילינג מכשירים אותך להתאמת הבד לאדם, התאמת ביגוד, התאמת מערכות לבוש ושימוש באקססוריז וכו'......על מנת להצליח בעולם האופנה ובתעשיית האופנה, ידע בתפירה הוא הכרחי. ועל כן תאלצי לקחת במסגרת לימודי התעודה קורס תפירה. יחד עם זאת, קיימות מסגרות המלמדות את 2 התחומים יחד והתעודה נקראת עיצוב אופנה לדוגמא ב"מכללת ביטוי", וגם ב"אוניברסיטה הפתוחה"
אשמח לענות על שאלות נוספות בברכה מיטל ווארפול
ש
שני
מהן הנקודות החשובות.. ?
היי מיטל, ממה שיצא לי לראות יש כל כך הרבה מסגרות המציעות מסלול של כשנה +- של לימודי אופנה (הכוללים תדמיתנות ותפירה). אשמח אם תוכלי לייעץ לי למה חשוב להתייחס בבחירת המכללה* - היות ואני בטוחה שכשאגיע לייעוץ יחרטטו אותי מפה ועד הודעה חדשה :)
*בהתחשב בכך שאני מחפשת מסלול לימודים כמה שיותר אינטנסיבי ו"תכלסי", שכשאסיימו אהיה מסוגלת להרכיב קולקציה לבד- כולל עיצוב/ שרטוט/תפירה וכו..
תודה רבה על העזרה, שני.
מ
מיטל ווארפול
פרמטרים לבחירת תוכנית לימודים
שלום שני,
כדי לבחור מסלול לימודים שיתאים לך עלייך לדאוג שהלימודים ישלבו עבודה מעשית, תיק עבודות, עלייך לבחון את הסגל האקדמי במוסד, סוג התעודה שתקבלי בתום הלימודים. ובדיקה האם התעודה מוכרת לעבודה.
מאוד חשוב להגיע לייעוץ במספר מוסדות כדי לקדם את ההשוואה בניהם.