למישהו ידוע משהו על הלימודים במכון אבני במחלקה של עיצוב אופנה?
תודה
מ
מיטל ווארפול
מכון אבני
שלום, למיטב ידיעתי התוכנית במכון אבני אושרה על ידי המועצה להשכלה גבוהה. יחד עם זאת אני ממליצה לך לפנות למועצה להשכלה גבוהה ולבדוק מולם האם התכנית מוכרת. אם כן אין לך ממה לחשוש.
בברכה מיטל ווארפול
ש
של
אבני עיצוב אופנה
כן....
השאלה היא האם מבחינת התכנים הלימודיים בעיצוב זה ברמה גבוהה כמו למשל שאר המוסדות "היותר" מפורסמים ומיוחצנים כגון שנקר ובצלאל? משום שאני יודעת שזו מחלקה חדשה שנפתחה שם, ואין לה עוד בוגרים אפילו...
מישהו מכיר מישהו שלומד שם או שמכיר מישהו שלומד שם? תודה
מ
מיטל ווארפול
בדיקה בשטח
שלום , אני ממליצה לך להגיע לייעוץ אישי בכל אחד מהמוסדות(הוותיקים יותר והפחות) ולבדוק מקרוב את היחס, את תכני הקורסים, עבודה מעשית, פרוייקטים, תיק עבודות וכו'....
גם אם המחלקה חדשה לעיתים הנ"ל יכול להוות יתרון כי הלימודים לא יהיו קשים... כל זמן שהתעודה מוכרת תוכלי להתקבל בשוק העבודה ללא קושי. לגבי סוג ההכשרה עלייך להגיע להתרשם בעצמך.
בהצלחה מיטל ווארפול
ש
של
אבני עיצוב אופנה
כן....
השאלה היא האם מבחינת התכנים הלימודיים בעיצוב זה ברמה גבוהה כמו למשל שאר המוסדות "היותר" מפורסמים ומיוחצנים כגון שנקר ובצלאל? משום שאני יודעת שזו מחלקה חדשה שנפתחה שם, ואין לה עוד בוגרים אפילו...
מישהו מכיר מישהו שלומד שם או שמכיר מישהו שלומד שם? תודה
מ
מיטל ווארפול
השוואה בין מסלולי לימוד
שלום, אני מציעה לך להגיע לייעוץ בבצלאל ובמכון אבני ולבחון את ההבדל בניהם לעומק מבחינת תוכנית הלימודים וגם מבחינה השיווק שלהם להצלחת התוכנית.