שלום אני מנהלת גן שפתי מזה 10 שנים.(תואר ראשון חינוך מיוחד +תעודת אבחון דידקטי) כרגע מעוניינת ללמוד תואר שני אך מתלבטת מאוד מה כדאי. ייעוץ חינוכי/מנהל חינוכי (יתן עוד אופציה אחרת מלבד הוראה), את יודעת אם אפשר ללמוד ריפוי בעיסוק דרך הואניברסיטה הפתוחה? זה תחום שמאוד מענין אותי. אשמח לייעוץ. תודה עירית
א
אוניברסיטת חיפה
תואר שני
היי עירית, בפקולטה לחינוך של אוניברסיטת חיפה קיימים הרבה מאוד אופציות לתואר שני, וגם יש הרבה תכניות מיוחדות כמו - תואר שני בחינוך מיוחד: התמחות בגיל הרך התמחות באוטיזם ולקויות התפתחותיות התמחות בהפרעות רגשיות ובעיות התנהגות
תואר שני בחוג למנהיגות ומדיניות בחינוך: מגמה לניהול מערכות חינוך מגמה לחינוך, חברה ותרבות מדריכים בחינוך הבלתי פורמלי
תואר שני בלקויות למידה
תואר שני בחוג לייעוץ והתפתחות האדם: המגמה לייעוץ חינוכי ביבליותרפיה המגמה לחינוך מחוננים ומצטיינים המגמה לחינוך והתפתחות האדם התכנית הרב-תחומית בחינוך והתפתחות בגיל הרך
אז יש הרבה תכניות, מאוד ממליצה להתקשר לייעוץ אקדמי שלנו ולבדוק איתם מה סיכויי קבלה בהתאם לציונים בתואר ראשון.
לגפבי רפוי בעיסוק, יש לנו באוניברסיטת חיפה חוג כזה, אבל כדי להתקבל לתואר שני בריפוי בעיסוק, חייבים תואר ראשון בתחום.
הייתי מאוד ממליצה לך גם לבדוק אופציות נוספות כמו תואר שני בטיפול באמצעות אמנויות ותנועה, מצרפת לך קישור למידע נוסף.