שלום אני לומדת כרגע פסיכולוגיה לתואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה ורציתי לדעת איך אפשר לעשות הסבה לריפוי בעיסוק? או תוך כדי התואר או אחרי התואר? אם ביכלל אפשר... תודה מראש..
א
אוניברסיטת חיפה
הסבה לריפוי בעיסוק
היי אנה, לצערי השנה כבר לא ניתן, הרשמה לתואר ראשון הסתיימה, אך בהחלט ניתן בשנה הבאה. מציעה לך להמשיך בלימודיך לפסיכולוגיה עוד שנה ולהגיש מועמדות בשנה הבאה, בזכות הלימודים שלך ייתכן שיכירו לך בהרבה קורסים שלקחת בפסיכולוגיה. קבלה לריפוי בעיסוק גם תהיה תלויה בסכם שלך בתואר ראשון.
בהצלחה!
א
אמיר
מה זה הסבה לריפוי בעיסוק
אני גם סטודנט של הפתוחה למדעי החברה ,יש לי קורסים בסטטי' וקורסים במבוא לכלכלה ,לאיזה תארים באוני חיפה אני יכול להתקבל ? איפה אפשר לברר את זה? ומה עם הריפוי אפשר קצת פירוט ,בדקתי באתר הפקולטה ולא מצויין שיש כזה דבר
א
אוניברסיטת חיפה
לימודים באוניברסיטה
היי אמיר, לגבי תארים באוניברסיטה, אני ממליצה לך לדבר עם היועצים שלנו , הם יעזרו לך ויתנו אופציות בהתאם לציונים שלך. בעיקרון, ניתן ללמוד כל מה שאתה רוצה, גם סטטיסטיקה וגם כלכלה, שוב תלוי בציונים.
לגבי, ריפוי בעיסוק, כמו שכתבתי בהודעה קודמת, ניתן לעבור מלימודי תואר ראשון שלך הנוכחים ללימודי תואר ראשון בריפוי בעיסוק עם הכרה בנקודות בקורסים מסוימים שעשית, ממליצה לך לברר בחוג את כל הפרטים (תכין רשימת קורסים שלמדת ותבוא אליהם לבדיקה).