שלום, אני מורה לחינוך מיוחד ואני מתעניינת בלימודי תואר שני בביליותרפיה. רציתי לדעת האם יש באוניברסיטה חיפה את התואר הנ"ל? ומהם תנאי הקבלה? כמו כן, האם אני יכולה לעשות תואר שני בריפוי בעיסוק?
א
אוניברסיטת חיפה
האם יש בחיפה תואר שני בביליותרפיה
אמנה שלום !
התכנית לתואר שני בביבלותרפיה נלמדת בחוג לייעוץ והתפתחות האדם תנאי הקבלה הם : ממוצע של 85 לפחות בכל אחד מחוגי הלימוד בתואר הראשון. , ציון של 75 לפחות בבחינת הכניסה באנגלית. ראיון אישי וקבוצתי אליו יזומנו חלק מהמועמדים על פי החלטת וועדת הקבלה . התוכנית מיועדת לתלמידים בעלי תואר ראשון מתחום הטיפול: חינוך (ייעוץ והתפתחות האדם או חינוך מיוחד ,(פסיכולוגיה, עבודה סוציאלית ומדעי ההתנהגות, רצוי בשילוב עם תואר בספרות. במידה והתואר הראשון הנו באחד התחומים בלבד (תואר במקצוע טיפולי או תואר בספרות ולא שילוב של שניהם) יידרשו הסטודנטים ללימודי השלמה בתחום החסר.
לגבי תואר שני בריפוי בעיסוק : תיתכן קבלתם של מועמדים שאינם בוגרי תואר ראשון בריפוי בעיסוק, לאחר ביצוע השלמות מתאימות בהתאם להחלטת וועדת המוסמך ללימודי התואר השני. עליך לפנות למזכירות החוג
בברכה איריס אזולאי מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה ימים א'-ה' 9:30-13:00 13:30-15:00