שלום רב, 1. מה תנאי הקבלה לתואר שני בפסיכולוגיה חינוכית באוניברסיטה חיפה. 2. אני כבעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה האם אני יכולה ללמוד תואר שני חוץ מפסיכולוגיה, כלומר תואר שני שהנושא שלו משהו אחר מפסיכולוגיה ואם כן מה אני יכולה ללמוד, מה הנושאים? אחלה תודה
א
אוניברסיטת חיפה
קבלה לתואר שני בחיפה - פסיכולוגיה חינוכית
אינאס שלום !
בחוג לפסיכולוגיה אין תכנית לתואר שני של פסיכולוגיה חינוכית אך את יכולה ללמוד בתכנית התמחות קלינית בילדים שעוסק גם בהבטים חינוכיים/בית ספריים תנאי הקבלה לתכנית זו הם : ממוצע 90 בתואר הראשון בפסיכולוגיה , 80 בחוג השני, מבחן מתא"ם 100 והמלצות. לגבי תחומים אחרים את יכולה להתקבל לחוגים כמו ייעוץ והתפתחות האדם, לקויות למידה , בריאות נפש קהילתית, ייתכן ותדרשי לקורסי השלמה (את צריכה לברר לגבי קורסי השלמה במזכיריות החוגים). אני שולחת לך קישור לאתרי החוגים לתואר שני באוניברסיטת חיפה.
בברכה איריס אזולאי מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה ימים א'-ה' 9:30-13:00 13:30-15:00
א
אינאס
ייעוץ והתפתחות האדם
אם אני מעוניינת בייעוץ והתפתחות האדם האם יש לעשות מתא"ם? כלומר האם תנאי הקבלה הם אותם תנאים לקבלה לתואר שני בפסיכולוגיה?
א
אוניברסיטת חיפה
ייעוץ והתפתחות האדם
אינאס שלום !
תנאי הקבלה לתואר שני בייעוץ חינוכי הם : ממוצע 85 בתואר הראשון, מבחן כניסה באנגלית, 2 המלצות (אקדמית ומעשית)+קורות חיים (אין צורך במתא"ם). ייתכן שתדרשי לקורסי השלמה עליך לדבר עם מזכירות החוג .
בברכה איריס אזולאי מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה ימים א'-ה' 9:30-13:00 13:30-15:00