שאלה על תנאי קבלה באוניברסיטה - האם מבחן המיון הארצי במתמטיקה הוא מבחן חילופי לבגרות או אין קשר ביניהם?
א
אוניברסיטת חיפה
האם מבחן המיון הארצי במתמטיקה הוא חלופי לבגרות?
את'אר שלום !
מבחן המיון הארצי במתמטיקה אינו מבחן חלופי לבגרות.
בברכה איריס אזולאי מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה ימים א'-ה' 9:30-13:00 13:30-15:00
א
את׳אר פלאח
מבחן מיון ארצי במתמטיקה
מתי עושים מבחן המתמטיקה ?איפה? ואיך נרשמים?
א
אוניברסיטת חיפה
מתי עושים מבחן המתמטיקה ?איפה? ואיך נרשמים?
את'אר שלום !
אשמח אם תכתבי לי לאיזה חוג את רוצה להתקבל באוניברסיטה והאם יש לך בגרות מלאה, תוכלי גם להתקשר אליי או להגיע לייעוץ במרכז מידע.
בברכה איריס אזולאי מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה ימים א'-ה' 9:30-13:00 13:30-15:00
א
את׳אר פלאח
קבלה לכלכלה - מבחן מתמטיקה ארצי
שלום אני מעוניינת בחוג כלכלה ורק רציתי לשאול איפה ניתן לעשות מבחן מתמטיקה ארצי?? ואיפה להירשם? יש לי בגרות מלאה
א
אוניברסיטת חיפה
קבלה לכלכלה - מבחן מתמטיקה ארצי
אתאר שלום !
מבחן מתמטיקה ארצי לא קיים יותר ולא תקף באוניברסיטת חיפה , אלא אם נבחנת בו בעבר.
בחוג לכלכלה יש ארבעה מסלולים : כלכלה דו חוגי כלכלה במגמת מינהל עסקים חד חוגי כלכלה במגמת חשבונאות חד חוגי כלכלה ומשפטים
תנאי הקבלה לשני המסלולים הראשונים הם : פסיכומטרי משוקלל עם בגרות מלאה 660 , בגרות במתמטיקה 4 יחידות בציון 80 לפחות, 5 יחידות בציון 70 לפחות. תנאי הקבלה למסלול חשבונאות הם : פסיכומטרי משוקלל עם בגרות מלאה 680 , בגרות במתמטיקה 4 יחידות בציון 80 לפחות, 5 יחידות בציון 70 לפחות. במסלול הרביעי עליך לעמוד גם בתנאי הקבלה של משפטים . אם יש לך בבגרות במתמטיקה 3 יחידות או פחות מהציון הנקוב את יכולה ללמוד במכינה באוניברסיטה קורס קיץ של 4 או 5 יחידות.
א
את'אר פלאח
תנאי קבלה למשפטים
מה הם תנאי קבלה לכלכלה-משפטים?
א
אוניברסיטת חיפה
תנאי קבלה למשפטים
את'אר שלום !
תנאי הקבלה לפקולטה למשפטים הם פסיכומטרי משוקלל עם בגרות מלאה 665 מחתך משוקלל 630-664 את תזומני למבחן כניסה. לגבי התכנית המשותפת עליך לעמוד בתנאי הקבלה של שני החוגים.