אם אני מתכוון ללמוד סיעוד דרך אפיק מעבר אני צריך להירשם למבחן ההתאמה או פשוט ללכת למועד הקרוב ולהיבחן? כי אני מתקשר כבר כמה ימים ולא עונים שם כי אני צריך לדעת אם להתחיל ללמוד באונ" הפתוחה או שאין טעם בכלל..?
א
אוניברסיטת חיפה
מבחן התאמה חוגי - לימודי סיעוד
שלום באסל, רק מי שנרשם לאוניברסיטה יכול להירשם למבחן הכניסה. כלומר קודם תרשם ללימודי סיעוד באוני' חיפה ( בהנחה שתקבל בזמן את הציונים מהפתוחה - כדי שתוכל להתקבל באוקטובר), ואחרי שתקבל סיסמא מהמחלקה להרשמה - תירשם למבחן הכניסה. אם הציונים מהפתוחה יהיו מאוחר מידי - אז תירשם לאוני' חיפה רק אחרי שנה. בהצלחה, נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים בית הסטודנט, קומה 0, חדר 027 אוניברסיטת חיפה ימים א' - ה' בין השעות 9:30 - 13:00, 13:30 - 15:00
י
יוליה
מבחן התאמה
פניתי אליכם למרכז מידע, הסבירו לי שאני צריכה לעבור מבחן מותאם לסיעוד, איך אני עושה את זה פה באתר? אפשר שלוחה או קישור?
א
אוניברסיטת חיפה
מבחן התאמה
יוליה שלום !
עליך להתקשר לחוג לסיעוד טלפון : 04-8249136
בברכה איריס אזולאי מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה ימים א'-ה' 9:30-13:00 13:30-15:00 טלפון : 04-8249688 פקס : 04-8288666
א
אימאן מריסאת
מבחן התאמה לחוג הסיעוד
מתי אנחנו מקבלים תוצאות מבחן ההתאמה ?
א
אוניברסיטת חיפה
מבחן התאמה לחוג הסיעוד
אימאן שלום !
עליך להכנס לאתר החוג כדי לבדוק את תוצאות המבחן . אני שולחת לך קישור לאתר החוג.
בברכה
איריס אזולאי מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה ימים א'-ה' 9:30-13:00 13:30-15:00 טלפון : 04-8249688 פקס : 04-8288666
נ
נדאא
בירור לגבי מבחן התאמה
שלום רב, כבר הרבה זמן אני מנסה לברר לגבי מבחן התאמה ללא שום מענה , יש אפשרות לקבל מידע על המבחן ובאיזה חומרים אני נבחנת ?
א
אוניברסיטת חיפה
בירור לגבי מבחן התאמה
נדאא שלום !
לקבלת פרטים עליך לפנות לחוג לסיעוד .
בברכה איריס אזולאי מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה
ס
סוניה סמארה חיפה
מבחן התאמה לסיעוד
א
אוניברסיטת חיפה
מבחן התאמה לסיעוד
סוניה שלום !
בתאריך 21.1.18 יתפרסמו מועדי מבחן ההתאמה .
בברכה איריס אזולאי מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה
מ
מריה
סיעוד
רוצה לקבל פרטים על מבחן התאמה חוגי לסיעוד..
א
אוניברסיטת חיפה
רוצה לקבל פרטים על מבחן התאמה חוגי לסיעוד
המועדים הבאים למבחן התאמה הם : 29.05.18 שעה 10:00 12.06.18 שעה 12:00 19.06.18 שעה 12:00 03.07.18 שעה 10:00
לפרטים נוספים עליך לפנות למזכירות החוג לסיעוד.
בברכה איריס אזולאי מרכז ייעוץ למועמדים אוניברסיטת חיפה
א
אמיראל מערוף
מבחן התאמה לסיעוד
שלום, אני כבר נרשמתי לאוניברסיטת חיפה ולא שלחו לי כלום לגבי המועדים למבחני התאמה לסיעוד או מה צריך לעשות לפני כן. אשמח לקבל מידע.
י
יאנה
מבחן התאמה
היי יוליה, הצלחת לברר יותר פרטים על המבדק? אותי גם זימנו למבדק רק באוניברסיטה אחרת?