שלום רב, אני בעלת תואר ראשון בניהול וסוציולוגיה באוניברסיטה הפתוחה בציון ממוצע 83, ובתהליכי סיום של התואר השני בפתוחה בציון כ-85. האם אוכל להתקבל להשלמת תזה לקראת תואר שלישי? אינני מצליחה למצוא את העלויות למסלול זה. אשמח להפניה.
א
אוניברסיטת חיפה
השלמת תזה לקראת תואר שלישי
שלום מיטל, ראשית עליך לפנות למזכירות החוג לתאם מנחה. שנית - או שהחוג ידע להגיד לך עלויות של הלימודים, או שתפני למחלקת שכר לימוד ושירותי תלמיד. בהצלחה, נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים בית הסטודנט, קומה 0, חדר 027 אוניברסיטת חיפה ימים א' - ה' בין השעות 9:30 - 13:00, 13:30 - 15:00
א
אוסנת שואף
השלמת תזה
סיימתי את לימודי התואר השני בשנה שעברה ואני מעוניינת להשלים תזה כדי להמשיך במסלול הדוקטורט. יצרתי קשר עם ד"ר דיאנה טל, המוכנה ללוות אותי. מה עלי לעשות בשלב זה של השנה?
א
אוניברסיטת חיפה
השלמת תזה
אוסנת שלום !
עליך לפנות למזכירות החוג בו את מעוניינת ללמוד את לימודי מחקר מקדים ולימודי הדוקטורט.
בברכה איריס אזולאי מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה ימים א'-ה' 9:30-13:00 13:30-15:00 טלפון : 04-8249688 פקס : 04-8288666
ד
דקלה לנקרי
השלמת תזה
אני בעלת תואר ראשון עם ממוצע 90 ותואר שני עם ממוצע 87 ורוצה להשלים לתזה ולפי השאלות הקודמות והתשובות הבנתי שאני צריכה לפנות למזכירות החוג בו אני מעוניינת כדי לתאם מנחה אז מבקשת את שמות החוגים וטלפונים שאדע לאן לפנות תודה