שלום רב, ברצוני להתחיל לימודי תואר שני בשנה הבאה. כרגע יש לי תואר ראשון בחינוך ותעודת הוראה (BE.D) ואינני בטוחה שאני רוצה להמשיך תואר שני בחינוך. מה הן האפשרויות העומדות בפניי וכיצד אני עושה זאת? אשמח למענה בנושא, לפחות שאדע כיצד להתחיל ומהם השלבים. בתודה מראש, מורן.
א
אוניברסיטת חיפה
לימודי תואר שני
היי מורן, אשמח לדעת מה ממוצע של התואר ראשון שנוכל לראות ביחד למה יש לך אפשרות להמשיך ללמוד.
בכל אופן ניתן להמשיך כמעט בכל פקולטה וחוג אך זה ידרוש ממך לעשות השלמות.
בכל אופן, את יכולה גל להיכנס לאתר סיכויי קבלה, להזין את כל הנתונים שלך ולבחור למה את רוצה להתקבל, אם את לא עומדת בתנאי קבלה, מערכת תתן לך אפשרויות לימוד נוספות בהתאם לנתונים שלך.
מ
מורן
תואר שני
הממוצע של התואר הראשון הוא 90. אשמח לסיוע כי לפי מה שאני רואה הזמן לא עומד לרשותי. אני מתעניינת בלימודי משאבי אנוש... משהו בתחום בברכה, מורן
א
אוניברסיטת חיפה
משאבי אנוש
היי, אם את מעוניינת בתחום משאבי אנוש, תוכלי להמשיך לתואר שני ב: - שרותי אנוש (מועד הרשמה 13.6.2010) - סוציולוגיה - מגמת סוציולוגיה ארגונית יישומית (26.5.10 אבל כדאי לבדוק מול החוג אם יש הארכה) - סוציולוגיה- תוכנית התמחות בטכנולוגיה וחברה - סוציולוגיה - תוכנית התמחות בפיתוח ארגוני-מערכתי - MBA בניהול אסטרטגי של משאבי אנוש (חייב GMAT) - צריך להיות בקשר עם ביה"ס לניהול
מצרפת לך קישור למדריך לנרשמים, תוכלי למצוא שם את התנאי קבלה הנדרשים. כמו כן, תמיד אפשר להתקשר אלינו לייעוץ אקדמי. נוכל לעזור לך למצוא תואר מתאים.