אני צריכה ייעוץ בעניין תואר שני בשפה הערבית, להתחיל ללמוד בחודש מרץ
א
אוניברסיטת חיפה
ייעוץ לתואר שני בשפה הערבית - סמסטר אביב
שלום דקנאש אבסתאם, יש סמסטר ב' בשפה וספרות ערבית. לתואר שני דרוש ציון 80 (לתוכנית למורים בערבית דרוש ציון 76). כן יש לעבור מבחנים - הפרטים בחוג. מי שדוחה לימודים לשנה הבאה - התנאים יכולים להשתנות. מצ"ב קישור למידע באתר. בהצלחה, נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים בית הסטודנט, קומה 0, חדר 027 אוניברסיטת חיפה ימים א' - ה' בין השעות 9:30 - 13:00, 13:30 - 15:00
א
אבתסאם דקנאש
מידע על מבחן הקבלה והראיון
* הגיל שלי מעל 45 האם אני צריכה ציון בגרות ופסיכומטרי? ומה על ציוני ה Bed שלי? * מה חומר מבחן הכניסה? האם יש דוגמאות למבחן? * ציוני הBED שלי והמסמכים איך אני שולחת לכם? * מתי יתקיים הראיון והאם אתם שולחים לי הודעה?
א
אוניברסיטת חיפה
מידע על מבחן הקבלה והראיון
שלום אבתסאם דקנאש, בתשובה הקודמת שלי התייחסתי לסמס' ב' לתואר ראשון. לגבי תואר שני: דרוש ציון של תואר ראשון בגובה - 80, ולתכנית למורים לערבית מספיק 76, וכן מבחן כניסה בערבית + עוד מבחן של החוג. בעלי B.ed שאינם בעלי וותק 5 שנים בהוראה - יכולים להגיש מועמדות אם הציון שלהם היה 85. פרטים על המבחנים בחוג לשפה וספרות ערבית. אפשר לשלוח מסמכים בדואר רשום אבל אז לא מחזירים לך. עדיף להביא מקור + צילום, ואז מחזירים לך את המקורי. את יכולה לשלוח מישהו אחר במקומך. יש לשים לב באתר ששעות הקבלה של המחלקה להרשמה מפוצלות. ייתכנו שינויים בתנאים לתשע"ו. מצ"ב קישור למידע באתר. בברכה, נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים בית הסטודנט, קומה 0, חדר 027 אוניברסיטת חיפה ימים א' - ה' בין השעות 9:30 - 13:00, 13:30 - 15:00