הבנתי מכמה סטודנטים שישנה תוכנית לימודים שאמורה להיפתח השנה באוניברסיטת חיפה (או שכבר נפתחה), שבה ניתן ללמוד משפטים ללא ציון פסיכומטרי אלא רק על סמך ראיון אישי עם דיקן הפקולטה.
אשמח לקבל על כך פרטים נוספים. תודה רבה.
א
אוניברסיטת חיפה
לימודי משפטים ללא פסיכומטרי
שלום זוהר, באוני' חיפה הדרך להתקבל למשפטים ללא פסיכומטרי היא אפיק מעבר ממכללה מוכרת ע"י המל"ג, כאשר עליך להיות בין 5% המצטיינים בשנה א' במכללה. התנאי הזה יכול להשתנות לקראת תשע"ו. בשנה שעברה גם קיבלו כמה מצטייני מכינה שלנו (בודדים) - אשר בנוסף למכינה עברו בהצלחה מבחן פנימי של משפטים. עדיין אין עדכונים לשנה הבאה - לא ידוע אם ימשיכו לקבל מהמכינה ללא פסיכומטרי. כן יש לעקוב אחר עדכון דרישת האנגלית (עד כה ביקשו רמה "מתקדמים1"). עוד מידע באתר בקישור המצורף. בהצלחה, נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים בית הסטודנט, קומה 0, חדר 027 אוניברסיטת חיפה ימים א' - ה' בין השעות 9:30 - 13:00, 13:30 - 15:00
ז
זוהר אדרי
לימודי משפטים תואר ראשון
בהמשך לשיחתנו, אשמח לדעת עם איזה מכללות אפיק מעבר עובדות על מנת שאוכל ללמוד אצלכם בעתיד?
כמו כן איך עובדת שיטת המעבר מלבד הציונים?הכוונה שלי האם אצטרך להשלים קורסים או דברים נוספים?וכמה זמן לפני אני אמורה לבקש את המעבר? כמובן שאם אעמוד בקריטריונים..
אשמח לתשובה בהקדם. תודה.
ז
זוהר אדרי
המשך שיחה - תנאי קבלה לתואר ראשון במשפטים
בהמשך לשיחתנו, אשמח לדעת עם איזה מכללות אפיק מעבר עובדות על מנת שאוכל ללמוד אצלכם בעתיד?
כמו כן איך עובדת שיטת המעבר מלבד הציונים?הכוונה שלי האם אצטרך להשלים קורסים או דברים נוספים?וכמה זמן לפני אני אמורה לבקש את המעבר? כמובן שאם אעמוד בקריטריונים..
אשמח לתשובה בהקדם. תודה.
א
אוניברסיטת חיפה
המשך שיחה - תנאי קבלה לתואר ראשון במשפטים
שלום זוהר, עליך לפנות בשאלות הללו ישירות למזכירות הפקולטה למשפטים במייל שבאתר שלהם. בהצלחה, נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים בית הסטודנט, קומה 0, חדר 027 אוניברסיטת חיפה ימים א' - ה' בין השעות 9:30 - 13:00, 13:30 - 15:00
א
אוניברסיטת חיפה
לימודי משפטים ללא פסיכומטרי
שלום זוהר, אינני יודעת מי סיפר לך את השמועה הזו, אין שום מסמך כתוב על כך. הקבלה למשפטים היא כרגיל: או על סמך חתך משוקלל (בגרות או מכינה + פסיכומטרי), או על סמך אפיק מעבר ממכללה. עוד פרטים בחוג עצמו - כפי שעניתי לך בתשובה הקודמת. מומלץ לעקוב אחר שינויים באתר. כל מידע חדש יהיה כתוב. בהצלחה, נעמה