סיימתי עכשיו תואר ראשון רב תחומי חינוך חטיבה ראשונה וייעוץ חינוכי חטיבה שניה. מה הם תנאי הקבלה לתואר ראשון בעבודה סוציאלית? ומה האופציות לתואר שני?
תודה
א
אוניברסיטת חיפה
תנאי הקבלה לעבודה סוציאלית תואר ראשון
שלום רב, לפי התנאים עד כה - ניתן להתקבל לתואר ראשון בע"ס עם ממוצע 85 בתואר ראשון קיים + לעבור ראיון. לתואר שני צריך קודם השלמות - שנמשכות יותר משנה (כולל לימודי שדה).מתקבלים בעלי ממוצע 88 בתואר ראשון + 2 נסיון עבודה או התנדבות רלוונטיים + בחינה מיוחדת באנגלית. תנאי הקבלה יכולים להשתנות בעתיד, יש לעקוב באתר אחר שינויים ועדכונים. בהצלחה, נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים בית הסטודנט, קומה 0, חדר 027 אוניברסיטת חיפה ימים א' - ה' בין השעות 9:30 - 13:00, 13:30 - 15:00
ת
תואר ראשון
המשך לשאלה
אני מבינה. אני מחכה לתוצאות שני מבחנים הממוצע שלי הולך לעמוד על 85.5-86 באופן כללי אין אפשרות להתקבל על תנאי לתואר שני?
רגע כשכתבת תואר שני צריך 88, התכוונת לתואר שני בעבודה סוציאלית? השאלה שלי הייתה מה האופציות לעשות תואר שני עם התואר הראשון שיש לי, מבהירה למקרה שהייתה אי הבנה בנינו :)
א
אוניברסיטת חיפה
המשך לשאלה
שלום רב, יש מ"א בחוג יעוץ והתפתחות האדם, דורשים ציון 85 ומבחן כניסה מיוחד באנגלית. לגבי חוגים אחרים - לכל חוג תנאים אחרים והשלמות אחרות, ולחלק מהחוגים אין אפשרות לעשות השלמות. המידע באתר של האוניברסיטה. בהצלחה, נעמה