שלום אני בן 42 לוקח פסק זמן מהחיים ולכן מחפש ללמוד תואר ראשון במשפטים או מנהל עסקים - די מתלבט אבל כמעט סגור על לימודי משפטים. אין לי פסיכומטרי או בגרות מלאה ואין לי עניין לחזור אחורה בזמן. האם יקבלו אותי באוניברסיטת חיפה? אשמח לקבל פרטים על סיכויי קבלה למשפטים או מנהל עסקים בחיפה.
א
אוניברסיטת חיפה
משפטים ומנהל עסקים
שלום יונתן, מי שרשאי לקבל פטור מהבחינה הפסיכומטרית הם רק: 1. בעלי הישגים גבוהים בבגרות או מכינה (ציון משוקלל 10 לפחות) המבקשים ללמוד בפקולטה למדעי הרוח (ניתן לבדוק ציון משוקלל באתר הרשמה -> סיכויי קבלה) 2. מועמדים בני 30 ומעלה בעלי בגרות או מכינה בציון משוקלל 7.5 ומעלה המבקשים ללמוד בפקולטה למדעי הרוח, גאוגרפיה ולימודי סביבה (מעל גיל 42ניתן גם לעבודה סוציאלית) 3. מועמדים בני 30 ללא תעודת בגרות יוכלו להתקבל לפקולטה למדעי הרוח בתנאים מסוימים. 4. בעלי תעודת הוראה תלת שנתיות ותעודת בגרות המבקשים להתקבל לתכנית מיוחדת למורים בכירים בחוגים: לימודים רב-תחומיים והיסטוריה של עם ישראל
יש לנו תוכנית מכינה ל-30+ שמאפשרת לסיים בגרות תוך חודשים ספורים.
תנאי קבלה למשפטים: ציון פסיכומטרי - 665, רמת מתקדמים 1 לפחות באנגלית (ציון 104 לפחות בחלק האנגלית בפסיכומטרי/ אמי"ר)
תנאי קבלה כלכלה-מנהל עסקים: פסיכומטרי - 660, בחינת בגרות במתמטיקה בציון 80 לפחות ב- 4 יח"ל, או ציון 70 לפחות ב-5 יח"ל, או ציון 90 לפחות בבחינת מיון ארצית במתמטיקה (ממ"י) בהצלחה!