האם תואר שני ממכללת בית ברל מתקבלת אצלכם על מנת להמשיך ללימודי תואר שלישי? ז"א האם ועדת הקבלה רואה את המכללה כמוכרת? מה לגבי מכללת עמק יזרעל? ומכללת גורדון? בברכה רבה.
א
אוניברסיטת חיפה
תואר שלישי
שלם, לימודים בבית ברל אמורים להיות מוכרים אצלנו באוניברסיטה, אך כדאי לבדוק בחוג את כל הפרטים.
נ
נתי
תואר שני
שאלה נוספת- האם ע"י תואר ראשון במדעי ההתנהגות מהמכללה למנהל ניתן להמשיך אצלכם ללימודי תואר שני? תודה. ממוצע התואר 90.
נ
נתי
המשך
האם ניתן לכל תואר ובפרט לתואר שני בפסיכולוגיה(לאחר מימוש המתא"ם כמובן?)
נ
נתי
המרכז ללימודים אקדמיים
שאלה נוספת- האם אתם מכירים ב"מכללה ללימודים אקדמיים" שבאור יהודה, על מנת להמשיך לתואר שלישי? שוב בברכה רבה. תודה
א
אוניברסיטת חיפה
מל"ג
שלום נתי, כמעט כל המוסדות שמוכרות ע"י המל"ג, מוכרות גם ע"י האוניברסיטה. בקישור מצורף תוכל למצוא רשימה של מוסדות מוכרות. בהצלחה
נ
נתי
תואר שני עם או בלי תיזה
תודה על התייחסותך הכנה. ברצוני לדעת אם התואר השני שלי הוא ללא תיזה, האם עדיין ניתן להמשיך ללימודים דבוהים? כי מבית ברל התואר השני בייעוץ חינוכי הוא M/ED ולא MA ולכן השאלה שלי האם ניתן להמשיך ללימודי תואר שלישי ללא תיזה ואם חייבים תיזה כיצד ניתן להשלים רק את התיזה? שוב בברכה
א
אוניברסיטת חיפה
תואר שלישי
היי נתי, אשמח לבדוק מול החוג רק תגיד לי לאיזה תואר שלישי אתה רוצה להמשיך, באיזה חוג.
נ
נתי
תשובה
אני מודה לך על התייחסותך המהירה. העניין הוא כזה. ברצוני ללמוד טיפול זוגי משפחתי . אני בעלת תואר ראשון במדעי ההתנהגות מהמכללה למנהל.. בעלת תעודת הוראה לגיל הרך ובעלת תואר שני בייעוץ חינוכי ממכללת בית ברל. M.ED כלומר ללא תיזה. על מנת לדעת אם אני עומדת בקריטריונים של האגודה לטיפול משפחתי, נמסר לי על ידם שבאם אחת האוניברסיטאות המוכרות מכירות בתארים שלי ונותנות לי היכולת להמשיך ללמוד לתואר שלישי אזי אני עומדת בכך גם אצלם. מכאן שאלותיי. סליחה אם סירבלתי. ושוב תודה.
א
אוניברסיטת חיפה
תואר שלישי
היי נתי, לקח קצת זמן לברר את התשובה :) בכל מקרה לא ניתן להתקבל לדוקטורט ללא תיזה, חייבת לסיים השלמות. בגלל שהמקרה שלך הוא לא שיגרתי, כדאי לך לפנות לרשות ללימודים מתקדמים לתשובה יותר מפורטת. מצרפת לך קישור לאתר שלהם למידע נוסף.
נ
נתי
תודה רבה
מודה על ההתיחסות הכנה. בברכה.
ש
שרון
למודי דוקטורט בחינוך מויוחד
שלום אני בוגרת של אוניבסיטת חיפה בעלת תואר ראשון בסוציולוגיה וחינוך. תואר שני בחניוך מיוחד שסימתי בהצטינות. רציתי לדעת איזה השלמות וכמה זמן הן אורכות צריך כדי להתקבל לדוקטורט כי התואר שלי בלי תיזה והאם יש מסלול שבו התיזה יכולה להית חלק מהדוקטורט ולחסוך את התיזה של תואר שני.אשמח לתשובה כי אני שנה הבאה בשבתון ורוצה להירשם.