מעוניינת לקבל את רשימת ההרצאות שאני יכולה להקשיב באופן חופשי איך נעשה רישום לכך? תודה
א
אוניברסיטת חיפה
שומע חופשי - רשימת הרצאות
שלום לילי, יש תוכנית מיוחדת ל"שומעים חופשיים", בה ניתן לבחור קורסים מתוך רשימה. אפשר ללמוד אותם בלי מבחנים, ואפשר עם מבחנים. משלמים במחלקת שכר לימוד. ההרשמה של שומעים חופשיים לקורסים– נעשית שבוע אחרי התחלת הלימודים. בשבוע הראשון אפשר פשוט להגיע להרצאות מהרשימה – כדי להתרשם מהן. הלימודים יתחילו בתאריך 26.10.14. אפשר לראות את רשימת הקורסים במחשב - דרך הגוגל. יש לכתוב "תכנית מיוחדת לשומעים חופשיים". בהצלחה,
נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים בית הסטודנט, קומה 0, חדר 027 אוניברסיטת חיפה
י
יהודית חיים
תוכנית לימודים לשומע החופשי תשע"ט
שלום רב,
אני מבקשת לדעת מתי תופיע באתר תוכנית הלימודים המעודכנת לשומעים חופשיים בשנה"ל תשע"ט. אני מבקשת ללמוד באוניברסיטה בשנה"ל תשע"ט ולכן מתעניינת בתוכנית.
בברכה,
יהודית
ל
לילי רז
רשימת הקורסים תשעה - שומע חופשי
רשימת הקורסים של תשעה עדיין לא פורסמה?
א
אוניברסיטת חיפה
שומע חופשי - רשימת הרצאות
שלום לילי, הרשימה מתעדכנת כל שנה רק בחודש אוקטובר. וכמובן הרשימה תהיה באינטרנט. בברכה, נעמה
א
אורנה שויד
רשימת הרצאות שומע חופשי סמס' ב' 2016
האם תוכלו לשלוח לי בבקשה את רשימת ההרצאות לשומע חופשי לסמס' ב' 2016? בנוסף אשמח לקבל פרטים על דרכי הרשמה ועלות.
א
אוניברסיטת חיפה
רשימת הרצאות שומע חופשי סמס' ב' 2016
אורנה שלום !
אני שולחת לך קישור לתכנית שומעים חופשיים , בדף הראשון יש מידע על דרכי הרשמה ועלויות .
בברכה איריס אזולאי מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה טלפון : 04-8249688
פ
פרופ' דן מירון
קורסים לשומעים חופשיים ב 2019/20
אני מבקש לקבל את תכנית הלימודים לשומעים חופשיים (אם הגיל חשוב אני בן 68) לשנים לעיל. תודה רבה דני מירון
ד
דינה מושקוביץ
שומע חופשי
א. אשמח לקבל את רשימת הקורסים המותאמים לשומע חופשי לשנה"ל תשפ"ג. ב. מה גובה שכר הלימוד לשומע חופשי שהוא אזרח ותיק? תודה!