שלום לכם, אני רוצה ללמוד לתואר ראשון ובינתיים אונ' חיפה באופציה הראשונה אבל בשבילי זה לעבור לעיר אחרת, לבד. יש מי שיכול להדריך אותי בהתחלה כי אני צריכה להרשם לקופ"ח ועוד. יש איפה לעשות ספורט? כי זה גם חשוב לי
א
אוניברסיטת חיפה
מעבר לחיפה לצורך לימודי תואר ראשון
שלום מירב, אפשר לנסות לגור במעונות של אוני' חיפה. לגבי עזרה בשאר הדברים - או להתייעץ עם אם הבית במעונות, או אגודת הסטודנטים. מצ"ב קישור לאתר שלהם. אפשר לעשות ספורט באוניברסיטה (יש חדר כושר) או במקומות אחרים בחיפה. כן יש סניף קופ"ח באוניברסיטה: 04-8249924. בהצלחה, נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה
ש
שרון
כמי שעברה שנה שעברה לחיפה
יכולה להמליץ לך בחום! קודם כל יש לך את אגודת הסטודנטים שמאוד עוזרים, ואם תגורי במעונות אז בכלל... את יכולה לשכור גם דירה ליד האונ'.. הרבה סטודנטים עושים את זה. בנוגע לחדר כושר, אני רשומה לספורטן. הם עושים שם מחיר ממש זול לצעירים וזה אחלה מקום. יש לך שם כל מיני חוגים וגם מכשירים כמובן. אני הכרתי שם את הבן זוג שלי (המון סטודנטים מתאמנים שם). קופת חולים כמו שכתבו לך, נרשמים באונ' פשוט כי זה הכי נוח... שיהיה בהצלחה! זה נראה קשה אבל היתרון כאן שהרוב לא גרים כאן במקור ככה שזאת התחלה חדשה לכולם.