שלום רב אני לקראת סיום תואר שני פיתוח וייעוץ ארגוני ללא תזה ומעוניינת לדעת מה הם תנאי הקבלה של הנחית קבוצות תוכנית דו-שנתית להנחיית קבוצות בתחום הייעוץ והחינוך והנחיית קבוצות לתואר שני, עם תזה או בלי תזה. וקצת עוד מידע על שתי התוכנית, היקף הלימודים, שכר לימוד, כל מידע שאפשרי אשמח מאוד. באמת אני מתכוונת להתמחות בנושא זה. ואשמח אם אקבל מענה טובה לשאלתי בהקדם האפשרי, כי אם זה מתאים לי שאספיק להירשם תודה רבה מראש ומחכה לתשובה .
א
אוניברסיטת חיפה
מהם תנאי הקבלה של הנחיית קבוצות?
שלום דועא, בגלל הרקע שלך שקשור לפקולטה לחינוך - עליך לדבר ישירות עם מזכירות ייעוץ והתפתחות האדם - ולברר על הנחיית קבוצות: 04-8288320. בהצלחה, נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה ימים א' - ה' בין השעות 9:30 - 13:00, 13:30 - 15:00
ד
דועא
תוכנית דו-שנתית להנחיית קבוצות
שלום רב, אני לקראת סיום תואר שני פיתוח וייעוץ ארגוני ללא תזה ומעוניינת לדעת מה הם תנאי הקבלה של הנחית קבוצות תוכנית דו-שנתית להנחיית קבוצות בתחום הייעוץ והחינוך והנחיית קבוצות לתואר שני, עם תזה או בלי תזה. וקצת עוד מידע על שתי התוכנית, היקף הלימודים, שכר לימוד, כל מידע שאפשרי אשמח מאוד. באמת אני מתכוונת להתמחות בנושא זה. ואשמח אם אקבל מענה טובה לשאלתי בהקדם האפשרי, כי אם זה מתאים לי שאספיק להירשם תודה רבה מראש ומחכה לתשובה נראה שיש אי הבנה אין לי רקע בחינוך אני לומדת ייעוץ ופיתוח ארגוני אשמח לקבל תשובה בהקשר זה
א
אוניברסיטת חיפה
מהם תנאי הקבלה של הנחיית קבוצות?
שלום דועא, את כל השאלות עליך להפנות ישירות לחוג. השארתי לך בתשובה הקודמת טלפון שלהם. אני מצרפת קישור לאתר של החוג. נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה ימים א' - ה' בין השעות 9:30 - 13:00, 13:30 - 15:00