שלום רב יש לי שתי שאלות: 1. אני מבינה שעל מנת להתקבל ללימודי עבודה סוציאלית קלינית עליי לצבור שנתיים ניסיון בשטח מרגע הכשרתי כעובדת סוציאלית לאחר סיום התואר הראשון. אני כרגע עובדת מזה שנה על כן לא אתחיל את שנת הלימודים האקדמית הבאה לתואר שני (עו"ס קליני). מעוניינת לדעת האם בהרשמה לשנת הלימודים הבאה באזור פברואר, אתקבל ללימודים על אף שבפועל בעת ההרשמה עדיין לא ימלאו שנתיים לעבודתי? או במילים אחרות מה זה אומר שנתיים ניסיון וכיצד עניין זה נבדק מצדכם? 2. אני עובדת מזה שנה כעו"ס בדיור מוגן (בריאות הנפש) מכיוון שאני נמשכת יותר לתפקידים בעלי אוריינטציה טיפולית (נטייה לכיוון הקליני). אני מעוניינת לעבוד כבר כעת בתפקיד שכזה אולם במודעות הדרושים איני מוצאת אלא מחפשים תואר שני. האם יש ברשותכם מאגר משרות לעו"ס (תואר ראשון) העונים פחות או יותר על הגדרתי? אני מתגוררת בשאר יישוב ופתוחה לשינוי מקום המגורים, כך שמתעניינת במשרות בכל אזור בארץ. תודה מראש עמית
א
אוניברסיטת חיפה
שנתיים ניסיון כתנאי קבלה לעבודה סוציאלית קלינית
שלום עמית, על השאלות שהפנית בפורום רק החוג מוסמך לענות. כן תוכלי להפנות אליהם את השאלה במייל, הכתובת באתר המצ"ב. בהצלחה, נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה