אני כרגע יודעת בוודאות שברצוני להתחיל ללמוד באוקטובר 14 סוציולוגיה ואנתרופולוגיה (מסלול בוקר) דו חוגי עם שירותי אנוש.
כיום אני מתקבלת לסוציולוגיה אך חריגה לשירותי אנוש (עם הפסיכומטרי והבגרויות שיש בידי כיום..). אני ניגשת לפסיכומטרי נוסף במועד יולי, על מנת לעמוד בדרישות ב100% ולא כחריגה.
הבעיה היא שאני חוששת ש- 1. לא יקבלו את הציונים שלי מכיוון שיגיעו ממש בדקה ה90. 2. לא אתקבל משום שהתפוסה תהיה מלאה ויסגרו את ההרשמה.
לכן, רציתי לדעת מה עליי לעשות על מנת להבטיח את התחלת הלימודים שלי באוקטובר 14? אני סגורה ב100% על המסלול ועל אוניברסיטת חיפה ואני ארגיש החמצה אם הלימודים שלי ידחו בשנה.
לתשובתך אודה, בברכה, רותי. :)
א
אוניברסיטת חיפה
הרשמה ללימודים אוקטובר 2014
שלום רותי, החוג שירותי אנוש מקבל תוצאות פסיכומטרי של יולי. אפשר להירשם מראש - כבר עכשיו - לחוג הזה בין שאר העדיפויות, ובהתחלה תגיע תשובה שלא התקבלת אליו. כאשר יגיעו תוצאות הפסיכומטרי החדש - תקבלי מכתב חדש עם עדכון - בהנחה שתשפרי. גם אם לא תגיעי בדיוק לדרישה של החוג - תוכלי לנסות לכתוב לועדת חריגים, ואולי יוכלו קבל אותך (לא מובטח מראש). בהצלחה, נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה ימים א' - ה' בין השעות 9:30 - 13:00, 13:30 - 15:00