ביקרתי באתר האוניברסיטה וראיתי מסלול "שירותי אנוש"- רציתי לדעת במה זה שונה מ"משאבי אנוש" או שמדובר בסופו של דבר בדיוק באותה הגברת רק בשינוי אדרת?!
בנוסף- האם מומלץ לשלב מסלול דו חוגי של פסיכולוגיה ושירותי אנוש? (אני מעוניינת להמשיך בסופו של דבר לתואר שני ביעוץ אירגוני- לכן, אם יש עוד אופציות רלוונטיות אשמח לשמוע עליהן וגם על מה דרוש (ניסיון? תואר ספציפי?) על מנת להתקבל לתואר שני ביעוץ אירגוני.)
מה הם תנאי הקבלה למסלול זה? (הייתי בודקת באתר אבל מסיבה כלשהי זה לא עובד לי כבר לא מעט זמן.
עוד דבר, האם אפשרי להתקבל לשנת 2013 ב"דקה ה90"? אני עובדת כרגע לשיפור בגרות במתמטיקה ופסיכומטרי וכנראה שאקבל תוצאות סופיות רק בתחילת\אמצע אוקטובר.
לתשובתכם אודה, בברכה, רותי.
א
אוניברסיטת חיפה
פסיכולוגיה ושירותי אנוש
שלום רותי, החוג שירותי אנוש כולל תוספת של קורסים וחומר למידה שהוא מעבר לניהול כ"א. למשל קורסים בכלכלה, שיווק, יזמות ופיתוח עסקי, ועוד. לכן החוג נקרא שירותי אנוש. אפשר להגיע מהמסלול הדו-חוגי עם פסיכולוגיה לייעוץ ארגוני בתואר השני (ייתכן שהחוג יידרוש כמה קורסי השלמה), וכן אפשר במסלול הדו-חוגי עם סוציולוגיה ואנתרופולוגיה. לידיעתך: התואר השני נקרא "סוציולוגיה ארגונית יישומית" (ייעוץ ארגוני), והוא נלמד בחוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה. למסלול הזה בתואר שני אין דרישה לנסיון. מי שלומד סוציולוגיה ואנתרופולוגיה בתואר הראשון - לא צריך קורסי השלמה למ"א בסוציו' ארגונית יישומית. עוד מידע באתר של החוג. מצ"ב קישור לאתר. בהצלחה,
נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה
ר
רותי
תודה רבה על התשובה אבל...
חידשת לי לגמרי בכל הנוגע לשם של התואר השני ולמסלול של סוציולוגיה ואנתרופולוגיה! רק לצורך הבהרה המסלול שמוצע זה בעצם תואר ראשון בסוציולוגיה ותואר ראשון באנתרופולוגיה או שזה בעצם תואר אחד שנקרא "סוציולוגיה אנתרופולוגיה" ?
אשמח לדעת בבקשה מה בעצם לומדים בסוציולוגיה ואנתרופולוגיה והאם תואר שני בסוציולוגיה ארגונית יישמות שונה בעצם מתואר שני שנקרא יעוץ אירגוני ומוצע במוסדות אחרים?
שוב, תודה מראש. רותי.
א
אוניברסיטת חיפה
תודה רבה על התשובה אבל...
שלום רותי, החוג נקרא "סוציולוגיה ואנתרופולוגיה" גם בתואר ראשון וגם בתואר שני. בתואר הראשון יש - בין השאר - קורסי חובה גם בתחום האנתרופולגיה. התואר השני במגמת "סוציולוגיה ארגונית יישומית" דומה מאוד למה שנקרא סוציולוגיה ארגונית, ונועד לעבוד בזה בפועל לאחר סיום התואר. אני שוב מצרפת קישור לאתר החוג כדי שתראי מה לומדים. אנא שימי לב באתר של החוג לכותרות למעלה (בצבע אפור) - יש שם מידע. בהצלחה, נעמה זמיר מרכז מידע למועמדים אוניברסיטת חיפה