שלום, שמי אריאל משוחרר טרי בן 22, בתיכון לא השקעתי במיוחד ולכן אני בוחן אפשרות של לימודי הנדסאי בניין בבית הספר הארצי ללימודי הנדסאים בקריית הטכניון (מעדיף את המסלול הזה על פני "ביזבוז" שנה בלימודי פסיכומטרי ושיפור בגרויות). במהלך שיטוט באתר בית הספר להנדסאים צדה את עיניי התוכנית ללימודי תואר ראשון BA בלימודים רב תחומיים באוניברסיטת חיפה (תנאי הקבלה לתוכנית זהים לתנאי הקבלה לבית הספר להנדסאים - בגרות מלאה, ללא צורך בבחינה פסיכומטרית), לאחר בירור אודות התוכנית הבנתי שניתן ללמוד מקבץ במשפטים (תחום שמאוד מעניין אותי), השאלה שלי היא: האם לאחר סיום תואר BA רב תחומי עם התמחות במקבץ במשפטים (ודיפלומת הנדסאי בניין, כמובן) ניתן להמשיך לתואר שני במשפטים באוניברסיטת חיפה במסלול שכולל הסמכה לעו"ד (בבר אילן קיימת תוכנית ללא הסמכה לעו"ד, אני מעוניין להיות מוסמך לעו"ד!).
תודה רבה מראש, אשמח לתשובה מהירה ומהימנה. אריאל.
א
אוניברסיטת חיפה
תואר שני במשפטים - אוניברסיטת חיפה 2012
שלום אריאל, המיקבץ במשפטים אשר נלמד בחוג לימודים רב תחומיים - כולל רק כמה קורסים במשפטים, ולכן אינו מהווה תחליף לתואר ראשון במשפטים. אין אפשרות להיות עו"ד לאחר לימודי המקבץ. כדי להיות עו"ד יש ללמוד שלוש וחצי שנים משפטים, להתמחות, וגם לעבור מבחן של לישכת עורכי הדין. בהצלחה,