אני רוצה להתחיל ללמוד, אני רוצה לעסוק בהדרכה/ טיפול עם ילדים ....חשבתי על ריפוי בעיסוק אך תנאי הקבלה גבוהים. לימודי תעודה או תואר ללא בגרות (מכינה 30+). מה אתן יכולות לייעץ לי?
ש
שני יונגר
לימודי תעודה בטיפול או הדרכת ילדים
שלום דורית,
שאלתך קצת לא ברורה, אך אנסה לענות בכל מקרה. אם אין לך בגרות אבל יש לך מכינה של 30+ זה מצויין רק שאת חייבת להציג גם בחינה פסיכומטרית בנוסף למכינה.
כדי לעבוד עם ילדים בכל מיני מסגרות טיפוליות יש לא מעט מסלולים ברפואה המשלימה והאלטרנטיבית. מכל מיני תחומים. אולי כדאי שתתחילי להתעניין בכל מיני בתי ספר בתחום ותראי מה הכי מושך אותך לעשות.
לגבי הדרכה עם ילדים יש גם בתחום הזה כל מיני קורסים שכדאי שתתחילי להתעניין בהם. למסגרות טיפוליות או למסגרות שאינן טיפוליות.
כדאי מאוד שתנסי להרוויח מניסיונך עד היום לצורך הלימודים שאת מחפשת. אם עשית דברי שיכולים להיות רלוונטיים אולי זה יכול לעזור.
בברכה, שני
ד
דורית
מסלולים של מסגרות טיפוליות במשלימה?
איזה מסלולים יש ברפואה המשלימה והאלטרנטיבית בתחום?
ש
שני יונגר
טיפולים אלטרנטיביים בילדים
שלום דורית,
להלן מספר אפשרויות: טיפול באמצעות בעלי חיים, רכיבה טיפולית, טיפולי מים שונים, טיפול בספורט, קיר טיפוס טיפולי ועוד.
יש גם כל מיני טיפולים הוליסטיים וטיפולים במגע ועיסויים שונים לשם טיפול, שיטת אלבאום, NLP ועוד.
אני מציעה שתעשי חיפוש אינטרנטי על כל מגוון הטיפולים האלטרנטיביים לילדים ופני לבתי הספר לרפואה משלימה בבירורים כדי לקבל פרטים יותר לעומק.