אני שוקלת ללמוד נטורופתיה. אני מתגוררת בת"א, ועד עכשיו מקומות הלימוד הרלוונטיים שמצאתי הם:רידמן,מדיסן קולג',מהות (בחסות בר אילן),מכללת סולם,וברושים (בחסות אוניברסיטת ת"א). תוכניות הלימוד דומות בכל המקומות ,וקשה לי להחליט באיזה מקום לבחור. האם מישהו יכול לייעץ לי איזה מקום לימודים הוא יותר "נחשב" ומוערך בשוק?
ס
סטודנט
וינגייט
אני לומד כבר שנה ב' במכללה האקדמית בוינגייט, הרמה שם מאוד גבוהה, יש לציין שבית הספר נבחר בסקר כמקום הטוב ביותר ללמוד רפואה משלימה. המנהל האקדמי הוא פרופ' קרסו. אני מציע לך לבוא ביום הפתוח להתרשם, בטח יהיה סביבות חודש מאי.
ג
גב' אפרת אהרוני
לימודי נטורופתיה
שלום אוסנת,
מנהלי הפורום אינם ממליצים על מוסד זה או אחר. את מוזמנת להיעזר בהמלצות של סטודנטים ובוגרים הנכנסים לפורום. כמו כן, את יכולה לקרוא את תגובתי ליריב ב-28.2 על מנת לקבל מדדים חשובים נוספים להשוואה.
האם הלכת לפגישות וביררת על תוכניות הלימודים? יש הבדלים ולכל מכללה יש ערך מוסף משלה בתוכנית. כדאי לבדוק לעומק ואף לשאול במה נבדלת תוכנית הלימודים ממקומות אחרים.
בהצלחה,
אפרת מכללת מהות בחסות השתלמויות בר-אילן
א
אדווה פרס
נטורופתיה
היי,
אני יכולה להגיד בתור סטודנטית של מהות שזה מקום מעולה ללמוד בו, כי צוות המורים מדהים ורמת הלימודים מאוד גבוהה, ואני חושבת שהיתרון הגדול של מהות זה שאני מרגישה שם כמו בבית, אווירה מאוד נעימה וחמה.
החיבור שלי עם מהות הגיע מהמקום שבו ראיתי שהם עומדים בכל הדרישות ובנוסף התכנית שלהם מאוד רחבה וכוללת ומצליחה לשלב בתוכה גם תכנים מתוך עולם הגופנפש.