רציתי לשאול בנוגע לפסיכומטרי: עשיתי את הבחינה בפעם הראשונה בדצמבר ונכשלתי, אני שוקלת , כדאי לי לחכות עד הבחינה של יולי?אני חושבת שאם אני יחכה עד יולי יש לי סיכויים טובים לשפר משמעותית ואני צריכה 200 נקודות יותר!האים יש סיכויים להתקבל למכללה אם אני עושה בחינה במועד מאוחר כ"כ?יש לציין שיש לי בחינת בגרות מלאה עם ממוצע גבוה מאוד...
מ
מיטל ווארפול
פסיכומטרי
ציפי שלום, ציוני הפסיכומטרי מדווחים לנבחנים/למוסדות האקדמים לפי דרישתך בתוך 45 יום מיום הבחינה. כלומר אם תבחני ביולי תקבלי את הציון לקראת סמפטמבר. רוב מועדי ההרשמה ללימודים האקדמים נסגרים עד יוני ועל כן, אם תבחרי להבחן ביולי תפספסי את מועד ההרשמה לשנה הקרובה. מאידך, חלק מהמוסדות, על בסיס מקום פנוי, יאפשרו הרשמה מאוחרת. הכל תלוי היכן תרצי ללמוד.
אני ממליצה לך לפנות למספר מוסדות אקדמיים ולבחון מולם את הסוגיה, ולפי תשובתם תקבלי החלטה.
בהצלחה רבה מיטל ווארפול
צ
ציפי
ציונים ביולי או אפריל?
תודה רבה!אני רוצה לשאול אם גם מכללות לא מחכות לציון של יולי?מה הכי עדיף לי? כי ביולי יש לי סיכוי הרבה יותר גבוה להתקבל!
מ
מיטל ווארפול
הרשמה ללימודים
ציפי שלום,
רוב מועדי ההרשמה ללימודים האקדמים נסגרים עד יוני חלק מהמוסדות, על בסיס מקום פנוי, יאפשרו הרשמה מאוחרת. הכל תלוי היכן תרצי ללמוד. הכי עדיף לך, להיות שלמה עם ההחלטה שלך אם את חושבת שתצליחי להעלות את הציון במועד יולי אז תבחני ביולי. במקביל, כדאי לפנות למספר מוסדות אקדמיים ולבחון מולם את הסוגיה, ולפי תשובתם תקבלי החלטה.