שלום לכל חברי הפורום אני מאוד רוצה להתקבל ללימודי רפואה(בארץ) אמנם הנתונים שיש לי נכון לעכשיו רחוקים מאוד מהתנאים האמיתיים בפועל,רציתי לשמוע חוות דעת של סטודנטים או של אנשים שהיו במצבי והצליחו להגיע ליעד. להלן הנתונים: ממוצע הבגרויות שלי עומד כרגע על 77 נגשתי לבחינה הפסיכומטרית בדצמבר ועדיין אין תוצאות,אבל הסימולציות היו בין 480 ל520. הציונים הם כאלו כיוון שבתקופת התיכון לא השקעתי בכלל,עשיתי את המינימום של המינימום וזה ניכר בממוצע של הבגרויות וגם בפסיכומטרי.מעולם לא חשבתי שארצה ללמוד רפואה,את השרות הלאומי שלי עשיתי בבית חולים ומשם הגיע החלום ואני נחושה ברמות גבוהות להגיע לציונים הנדרשים וכמובן למטרה.כרגע אני עושה כל דבר אפשרי על מנת להגיע למקסימום באנגלית ובכלל בהכל,אני מוכנה לעבוד הכי קשה בעולם כדי להתקבל,ואני מרגישה שבהחלט אני יכולה להגיע לרף הנדרש.הציונים שלי בבגרויות לא אומרים כלום עלי כי המצב עכשיו שונה לגמרי מאז,אני נחושה יותר מתמיד ומה גם אני רק בת 19 וחצי..כך שיש לי זמן. מה שכן לא מפסיקות לקנן לי בראש מחשבות שאולי אני מטפסת על עץ גבוה מדי ואולי כל הענין אבוד מראש. ארצה מאוד לשמוע חוות דעתם של כמה שיותר אנשים כאן. תודה מראש:)
מ
מיטל ווארפול
שיפור בגרויות ופסיכומטרי
שלום, תודה ששיתפת אותנו, ברור לי כי הינך נחושה בדעתך להצליח, יחד עם זאת עלייך לעמוד בדרישות הקבלה. עלייך לשפר את ממוצע הבגרויות למעל 95, וגם את הפסיכומטרי למעל 700. כדי לשפר את ממוצע הבגרויות עלייך להבחן שוב במקצועות המוגברים (אנגלית מתמטיקה וכו'....) ולאחר מכן לנסות ולשפר את הפסיכומטרי אם לא תגיעי לציון הנדרש. במקביל עלייך לחשוב איזה עוד תפקידים היית רוצה למלא במסגרת עבודה בבית חולים (אחות, עובדת סוציאלית או אחר....) אשמח לענות על שאלות נוספות בברכה מילט ווארפול