שלום רב,שמי אנה וסיימתי תואר בסיעוד-אחות מוסמכת. הנני עובדת בבית חולים במחלקת ילדים ואני מחפשת עוד קורסים מעניינים שאפשר ללמוד. רציתי לשאול ,מנסיון שלכם האם יש לי בתור אחות מה לשלב? אשמח לרעיונות... מאוד אוהבת רפלקסולוגיה וטיפול בידיים. תודה רבה:)
מ
מיטל ווארפול
לימודי רפואה משלימה
שלום אנה, קיימות תוכניות לימוד בנטורופתיה לעומת זאת יש את בית ספר לתרפיות במגע המציע תוכניות לימוד כגון רפלקסולוגיה, עיסוי אינטגרטיבי, ארומותרפיה ועוד תוכלי להתעניין במכללת רידמן, מכללת ספיר, מכללת מדיסין, מכללת מהות ועוד
בהצלחה מיטל ווארפול
א
אנה
אחות מוסמכת
הי מיטל,תודה על התגובה. שאלה נוספת לגבי הקורסים הנלמדים,ראיתי כי לומדים גם אנטומיה פזיוגלוגיה,השאלה היא האם אני אצטרך ללמוד קורסים אלו שוב, (למדתי אותם במסגרת למודי לתואר אחות מוסכמת). תודה אנה
מ
מיטל ווארפול
פטור מקורס
שלום אנה,
עלייך לבדוק מול מזכירות החוג האם תוכלי לקבל פטור מקורס על סמך לימודים קודמים, לרוב ואם לא עברו יותר מחמש שנים המוסד מקבל את הקורס שלמדת
בברכה מיטל ווארפול
ג
גב' אפרת אהרוני
תשובה לאנה
שלום אנה,
את בהחלט יכולה למצוא מגוון קורסים מעניינים בתחום הרפואה המשלימה בכלל וקורסים הנוגעים לעבודה עם ילדים בפרט. כמו כן, קרוב לוודאי שתהיי זכאית לקבל פטור מקורס אנטומיה-פיזיולוגיה - קורס חובה הנלווה לכל מקצועות המגע (כגון רפלקסולוגיה) ועוד.
בהצלחה,
אפרת מכללת מהות בחסות מרכז ההשתלמויות בר-אילן
מ
מיכל
לימודי רפואה סינית קלאסית במזרח מערב
אני ממליצה לך לבדוק את מזרח מערב ישנם שם קורסים ייחודים והרבה סטודנטים שהם מתחום הרפואה הרגילה. מאוד מומלץ ! אני הייתי שם והתרשמתי מאוד.