לימודי אירידיולוגיה - עבודה בתחום, כמה זמן? ואיך מתקבלים?
לימודי אירידיולוגיה - עבודה בתחום, כמה זמן? ואיך מתקבלים?
אלונה
1 תגובות
שלום ! אני מתעניינת בתחום האירידיולוגיה. מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי! באילו מוסדות אפשר ללמוד לאירידיולוגיה? איזה מוסד הכי נחשב? (רצוי באזור הצפון) כמה עולה ללמוד למקצוע (בערך)? הבנתי שאירידיולוגיה זה קורס, לכן איזה מקצוע כדאי ללמוד בשביל לעבוד בתחום? האם זה מקצוע שקשה למצוא עבודה? ובכלל איפה צריך לחפש מקום עבודה לבוגר המקצוע? כמה שנים ללמוד לתואר? יש לי בגרות מלאה אבל אין לי כמייה וביולוגיה, האם אני יוכל להתקבל? ואם כן יהיה לי קשה לסחוב את הלימודים?
תודה !
מ
מיטל ווארפול
קורס אירידיולוגיה
שלום אלונה, אירידולוגיה היא שיטת אבחון עתיקה ע"פ קשתית העין המאפשרת לזהות את מצבו הגופני והנפשי של האדם. מכללות שניתן ללמוד בהם קורס אירידיולוגיה: מכללת רידמן- המכללה הבינלאומית לרפואה משלימה מכללת מדיסין קולג' לרפואה משלימה מכללת תילתן- מכללה ללימודי רפואה משלימה גבעת וושינגטון- היחידה ללימודי רפואה משלימה ועוד..... כדי לעבוד בתחום תצטרכי לבחור לימודים ברפואה משלימה. אבחון אירידיולוגי הוא כלי משלים לכל מטפל הוליסטי המעוניין להרחיב את תחומי הטיפול שלו. בכל התחומים ברפואה משלימה(רפואה סינית, תזונה וכו'..), הכשרה אירדיולוגית פותחת בפנייך אפשרויות קריירה מבטיחות הן כשכירה והן כעצמאית. בוגרי הקורס יכולים לעבוד כמאבחנים עצמאיים ולפתוח קליניקה עצמאית או להצטרף כחברים במרכזים לרפואה משלימה כמאבחנים עצמאיים. הלימודים נמשכים כשנה ברוב המוסדות. תנאי הקבלה לקורס לא כוללים ביולוגיה או כימיה. תנאי הקבלה הם: תעודת בגרות, ראיון אישי אנא פני למוסדות שציינתי וקבעי לך ייעוץ אישי.