שלום , אני מתלבט מאוד מה אני רוצה ללמוד , חשבתי על לימודי הנדסאי תקשורת אינטראקטיבית במרכז האקדמאי רופין אני מאוד אוהב עיצוב גרפי ואני מתחבר מאוד לזה וגם המליצו לי מאוד על המקום , השאלה שלי אם זה פרקטי ללמוד את זה בגילי והאם יש לזה ביקוש בשוק ? או שמה עדיף לקחת קורס בגון ברייס , קורס תיכנות או משהו כזה ?, האם מבחינת השוק דיפלומת הנדסאי " שווה" יותר ? והאם זה יקדם אותי יותר מאשר תעודה מגון ברייס? , הלימודים בגון ברייס הם שנה ו4 חודשים והם רק פעמיים בשבוע אבל השכר לימוד אותו דבר ואפילו קצת יותר יקר מרופין , מה את ממליצה לי ללמוד ? תודה מראש בן 27 .
ד
ד"ר יוכבד פנחסי אדיב
מענה
שלום רב, במידה והנך אוהב את תחום העיצוב יחד עם תיכנות קל, עבודה במדיה על סוגיה , זהו המיקצוע. יתרון הנדסאי- דיפלומה ממשלתית במקום קורס תעודה. הלימודים הינם שנתיים ומאוד מקיפים- גם מעולם העיצוב וגם שפות תיכנות. למעשה זהו העתיד. תקשורת אינטראקטיבית הינו תחום מרתק רק צריך להתחבר בהצלחה
ט
טובי
תקשורת אינטראקטיבית ברופין
אני ממליצה לך ללמוד את המסלול של השנתיים - לא רק בגלל התעודה שיכולה לעזור לך אם אתה רוצה להמשיך ללמוד...אלא בגלל שכדי להיות בעל מקצוע טוב בתחום אתה צריך לעבור תהליך. התהליך הוא למידה ועשייה של שנתיים אינטנסיביות. אני מציעה לך להתקשר למכללה לשמוע על המסלול ולהרשם.