הנדסאי מכונות על חשבון הצבא - האם פותח דלתות בעתיד?
הנדסאי מכונות על חשבון הצבא - האם פותח דלתות בעתיד?
מיקי
2 תגובות
מתלבט אם לעשות הנדסאי מכונות על חשבון הצבא... או להתגייס ללא הנדסאי. המקצוע לא ממש מעניין אותי אבל גם העתיד חשוב לי.
א
אילון
תשובה לשאלתך
בתור הנדסאי אלק' שלמד על חשבון הצבא וכרגע בשירות סדיר, אני מרגיש מוכרח להגיד לך שאין העדפה מסויימת ברוב המקרים להנדסאים בצהל. אם אין לך קומבינות שיעזרו לך להיכנס לפיתוח אז רוב הסיכויים שתגיע לגדוד או לסדנא וזאת לאחר שעשית קורס שב90 אחוז מן המקרים אינו אקסקלוסיבי רק להנדסאים זאת אומרת שכנראה וייתכן מאוד שתעשה קורס עם חיילים שהם הנדסאים וחלק שלא..אני מדבר מניסיון בחיל חימוש לא יודע לאיזה חיל אתה אמור להיות משוייך אך גם בשאר החילות הסיפור הוא דומה..אז לשיקולך.
ש
שני יונגר
לך ללמוד רק מה שאתה אוהב
שלום מיקי,
אני אתייחס רק למה שכתבת שבעיני הוא החשוב ביותר פה. "המקצוע לא ממש מעניין אותי.." אם זה לא מעניין אותך אל תלמד את זה. עשה כל שתוכל כדי להגיע לתפקיד טוב בצבא ומשם התאמץ להגיע לקורס קצינים. אם עתידך חשוב לך קורס קצינים הוא אחת השורות החשובות ביותר שיהיו כתובות לך בקורות החיים בעתיד. אם תהיה טוב במה שתעשה בצבא תוכל לצאת ללמוד ולהתקדם בתוך הצבא. אבל קודם כל לך תעשה מה שאתה אוהב ואחרי כן אם תאהב את המסגרת הצבאית עשה מאמץ להישאר בה ולהתקדם בה. זו דעתי. חשוב על זה. מה הטעם ללמוד מה שלא מעניין ולא יעשה אותך מאושר, איזה עתיד זה יצור לך.