האם עבודה של הנדסאי בניין מחייבת פיקוח על אתר הבנייה?
האם עבודה של הנדסאי בניין מחייבת פיקוח על אתר הבנייה?
חזי
1 תגובות
שלום התחלתי ללמוד הנדסאי בניין השנה, ללימודי מתמטיקה אני פחות מתחבר בכללי, אבל הפחד הגדול שלי זה האם אני בנוי לעבוד בתור אתרי בנייה, אני כל החיים רגיל לעבוד במשרד עם טלפון וממחשבים ואנשים מסיבי, לא רואה אופציה שאני אהיה באתר מלוכלך עם כל מיני אנשים ולנהל את המבנה, אני יודע שאפשר גם אולי לשבת במשרד ולתכנן, אבל תכנון הוא לא בדיוק בשבילי נראה לי, או חישוב כמויות, השאלה איך אני יודע האם באמת אני מתאים לתפקיד הזה? כי להיות באתר בנייה אני יודע שאני לא כך כך אוהב להיות שם, יש אופציות אחרות לתפקיד מבלי לעבוד בביצוע שם?
ר
רינת שגיא
עבודה של הנדסאי בניין
שלום חזי, להנדסאי בניין מגוון די רחב של אפשרויות תעסוקה. בנוסף לפיקוח על פרויקטים, תוכל להשתלב במחלקות בינוי והנדסה של גופים ציבוריים, להיות חלק מצוות של משרדי תכנון או פיקוח, לעבוד במחלקות רישוי ופיקוח של ועדות בנייה, או במשרדי יזמות בנייה. כל השכלה שתרכוש תשמש אותך בעתידך, אם לא באופן ישיר אז עקיף. בעידן המודרני של היום גם לגיטימי שאנשים עושים הסבה מקצועית לאחר פרק זמן מסוים בתחום אחד. כל האופציות פתוחות בפניך. גם אם תסיים את מסלול הלימודים ותחליט להמשיך בדרך אחרת זה אפשרי. כן רצוי לסיים את מה שהתחלת, או לעבור לנתיב התקדמות אחר, להתחיל - ולסיים. חוסר התמדה היא תכונה שנחשבת לחיסרון או חולשה בשוק התעסוקה (אלא אם תחליט להיות עצמאי). בהצלחה!