שלום אני מתעניינת בלימודי הנדסאי עיצוב מדיה (הנדסאי תקשורת חזותית) לימודים אשר נמשכים שנתיים מאחר ואינני רוצה להחזיק רק תעודת הנדסאים וחשוב לי מאוד גם לעשות תואר, הבנתי שלאחר תעודת הנדסאי אפשר להתקדם גם לתואר. השאלה שלי היא איזה תואר אפשר לעשות אחרי תעודת הנדסאי חוץ מכלכלה ולוגיסטיקה? ואיפה אפשר לעשות את התואר הזה? וכמובן כמה זמן זה ייקח זה ייקח 3-4 שנים כמו כל תואר רגיל כי אם כן זה לא משתלם בכלל!!! האם כדאי בכלל ללמוד לימודי הנדסאים במקום תואר?
ר
רינת שגיא
תואר המשך ללימודי עיצוב מדיה
אוריאן שלום רב, לימודי הנדסאי עיצוב מדיה הם לימודי מקצוע לכל דבר ועניין. ללימודים אלו ניתן להוסיף לימודי ניהול למשל כפי שציינת, לימודי מדעי החברה - מקובל מאוד לשלב לימודי פסיכולוגיה עם שיווק ולהתמקצע בפרסום, או לימודי המקצוע באופן נרחב יותר, כמו לימודים לתואר בעיצוב. בהצלחה!
ה
הדר
תשובה לפנייתך
לאחר שבדקתי את כל האופציות כמוך, אני מתחילה ללמוד באוקטובר הקרוב הנדסאית עיצוב מדיה. משם ניתן להמשיך לתואר במנהל עסקים שנמשך שנתיים. השילוב גם יוצא ממש טוב ותורם אחד לשני. בהצלחה :)
א
אורייאן
בקשר לתשובתך
היי רינת, את ציינת כי אפשר להמשיך לתואר בפסיכולוגיה או שיווק ופרסום אך לא ציינת היכן? תוכלי להגיד לי באילו מכללות וכמה זמן זה נמשך? כי אם ההשלמה לתואר נמשכת 3-4 שנים כבר לא משתלם ללמוד הנדסאי
ר
רינת שגיא
לימודי תואר לאחר לימודי עיצוב מדיה
אוריאן שלום רב, תשובתי היתה עקרונית ולא בהכרח מתייחסת למכללה מסוימת. באוניברסיטת אריאל קיימת אפשרות של שילוב לימודי הנדסאי עם תואר אקדמי, או המשך לימודים. ידוע לי כי גם באורט קיים שילב שכזה. משך הזמן הוא לרוב סמסטר אחד או שניים פחות מלימודי תואר מלאים. מן הראוי להחליט על תחום לימודים מתוך אהבה ונטייה לעניין מסוים, ולא רק משיקולי כדאיות טהורים. הצעתי לך ראשית להתמקד בבחירת כיוון הלימודים, ולאחר מכן לבחון את אפשרויות הלימודים על פי יכולותייך והישגתייך הלימודיים עד כה (בגרויות ופסיכומטרי). בהצלחה!