שלום , אני בחורה עם ליקוי שמיעה ומעניינת ללמוד מקצוע מכשור רפואי , שאלה האם אתם חושבים שזה כדאי לי להתעסק ? אשמח לקבל את התשובות שלכם ! תודה
ש
שני יונגר
האם ללמוד הנדסאי מכשור רפואי
שלום רינה,
העבודה של טכנאי או הנדסאי מכשור רפואי היא עם קהל לקוחות חולים וכן עבודה טכנית של תחזוקה ותפעול של המכשור הרפואי. אם המפגש עם הלקוחות אפשרי מבחינתך מהבחינה של היכלות לתקשר בצורה ברורה איתם, אני לא רואה סיבה להימנע מלימודים אלו. בלימודים עצמם ידאגו לך לעזרים המתאימים לצורך הלימודים, במידת הצורך.
האם צריך לעשות פסיכומטרי?
תודה רבה על התשובה .. השאלה האם המקצוע הזה צריך פסיכומטרי או בגרות מלאה? רינה
ר
רינת שגיא
קבלה ללימודי הנדסאי מכשור רפואי
שלום רינה, כדי להתקבל ללימודי הנדסאים בכל תחום אין צורך בציון מבחן פסיכומטרי. עלייך להציג תעודת בגרות שבה לפחות 3 יח"ל מתמטיקה, 3 יח"ל אנגלית ו- 2 יח"ל ספרות או הבעה - כל אלו בציון עובר. בהצלחה!
ר
רינה
האם להתחיל עם מכינה לפני לימודים ?
אוקיי , האם אפשר לעשות מכינה (בגרויות) , שנת מכינה... ? צריכה לשפר/להשלים בגרויות ? תודה רינה
ר
רינת שגיא
מכינה לפני לימודים
במידה שנדרש, קיימת מכינה טכנולוגית למשך שנת לימודים אחת, ובה ניתן להשלים את מקצועות לימוד החובה (אלו שצוינו בתשובה קודמת). קיימות מכללות שבהן מתקיימת מכינת רענון בתקופה הצמודה לפתיחת הלימודים. זו אינה מכינת חובה. מומלץ להתייעץ עם צוות המכללה שבה נרשמת ללימודים (או שאת עתידה להירשם). בהצלחה!