אם יש לי מגן נכשל ואני רוצה לגשת למה"ט. האם הפרש של 20 נקודות יבטל לי תמגן? אם אני מקבל 70 ניגש על 40
ר
רינת שגיא
ציון מגן נכשל
שלום רב, לא ניתן לגשת למבחן מה"ט לאחר כישלון במבחן מגן. יהיה עליך לגשת שוב למבחן במקצוע זה, ולעמוד בו בהצלחה. בהצלחה!
נ
נכש
ציון נכשל - בחינת מה"ט
אפשר לגשת למה"ט עם ציון נכשל.. בדקתי באתר שלהם כל הפרש של 20 נקודות מוחק את המגן
ר
רינת שגיא
ציון נכשל במגן
שלום רב, סטודנט שאינו עובר את מבחן המגן אינו מוגש למבחן מה"ט. ציון המגן אמור להגן על הסטודנט מפני ציון נמוך יותר במבחן המה"ט. אי לכך, במידה שנכשל במגן אינו מוגש למבחן המה"ט. מומלץ לבדוק זאת מול המכללה שבה את/ה לומד בה. בהצלחה!
מ
מ
נכשלתי בפעם השלשית בבמהט
אם נכשלתי 3 פעמים במהט אני יכול לגשת כל הזמן ללא מגן או שצריך לעשות קורס חוזר
ר
רינת שגיא
כישלון חוזר במבחן מה"ט
לפי הנחיות מה"ט, אחרי שלוש בחינות בציון "נכשל", ניתן לגשת למבחן חוזר ללא מגן וללא לימוד הקורס. יחד עם זאת, יש מכללות שבמקרים דומים לשלך, הסטודנטים מחוייבים ברישום לקורס, זאת כדי להגדיל את סיכויי ההצלחה.
נ
נכש
השאלה שלי היא כזאת
נגיד ועברתי את בחינת הממתכונת וקיבלתי 60. האם המכללה פה תבוא לקראתי ולא תיתן משקל לציון סמסטר
ר
רינת שגיא
נכשל במגן
עקרונית ציון המגן נגזר מציון מבחן המגן. יש לברר עניין זה עם המכללה שבה הנך לומד/ת. בהצלחה!
נ
נכש
היי
האם ניתן לגשת למבחני מה"ט אחרים אם נכשלתי בשנה הראשונה במבחן מה"ט מסויים אחד ועברתי קורסים פניניים כולל אותו מה"ט שאני רוצה לגשת.. באתר של מה"ט אין איזכור לגבי זה והבנתי שזה אפשרי
ר
רפי
נכשלתי בשני מבחהים
נכשלתי בשני מבחנים והיו לי בעיות בריאות שלא יכולתי לגשת ואחרי זה בא הקורונה .השאלה עם אני יכול לגשת למבחן במהט למרות שעבורו שנתיים ששנה מתוכם היה קורונה
נ
נועה חזן - יועצת לימודים
מבחני מה"ט שנתיים לאחר הלימודים
שלום רפי,
בגלל הקורונה ישנן הקלות רבות בכל נושא הבחינות באקדמיה ובמה"ט ולכן אני ממליצה מאוד לפנות ישירות ובאופן אישי למה"ט עם אישורי מחלה על התקופה שקדמה לקורונה, כדי לבדוק כיצד יוכלו לסייע לך.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים - יועצת לימודים
ר
רינת שגיא
חזרה על מבחן מה"ט
רפי שלם רב, ניתן להשלים את החובות הדיפלומה עד 7 שנים מתחילת הלימודים. בהנחה שהייתי סטודנט מן המניין לפני הקורונה, נותרה לך יתרת זמן להשלמה. יחד עם זאת, כדאי מאוד לסיים את ההליך בהקדם, שכן תכניות הלימודים במחלקות השונות משתנות לעתים ואז אין אפשרות לגשת למבחנים שכבר אינם קיימים, ושהיו רלוונטיים בתקופת לימודיך. בהצלחה!