שלום אני עו"ד ומעוניין לעשות הסבה להנדסאי בניין אך אני מתלבט במה לעבוד תוך כדי הלימודים על מנת להתחיל ולצבור נסיון בתחום אודה לכל עזרה שאוכל לקבל תודה
ר
רינת שגיא
הסבה מערכית דין להנדסאי בניין
שלום קובי, אין ספק שתהיה אטרקציה! שילוב של הנדסאי בניין ועורך דין שווה כמעט לשילוב של עורך דין ורופא. אם אתה מעוניין ללמוד את התחום כדי לעסוק בתחום של תביעות בגין רשלנות מקצועית יש לשער כי תהיה לך לא מעט פרנסה, ואין ספק כי כדאי לך להתחיל לצבור ניסיון מקצועי כבר בתקופת הלימודים. גם נושא של חוזים בין קבלנים לגופים גדולים לתחום עבודות בנייה/שיפוצים יכול לספק לך פרנסה. מכיוון שאין רבים כמוך - וכנראה גם לא יהיו, כדאי שתנצל את יתרונך היחסי. בהצלחה!
ק
קובי
הסבה מעריכת דין להנדסאי בניין
תודה על התגובה המפורטת אך לא זו היתה כוונתי אני רוצה לצאת מהתחום של עריכת הדין ולעבור להנדסאי בניין ..ניהול פרוייקטים ...מנהל עבודה כרגע אין לי שום נסיון ותהיתי מה אני אוכל לעבוד תוך כדי הלימודים על מנת לצבור קצת נסיון ... תודה מראש
ר
רינת שגיא
הסבה להנדסאי בניין
תהיה זו טעות מצדך שלא לנצל את הידע המקצועי שלך שצברת עד כה, תוך כניסה לתחום העיסוק החדש. בלימודי הנדסאי בניין קיימות שתי התמחויות - תכנון מבנים או ניהול הבנייה. תכנון מבנים - עבודה הכרוכה בישיבה במשרד ובחישובים רבים. ניהול הבנייה - ניהול פרויקטים בעיקר בשטח. כל עוד אין לך זכות חתימה על תכניות כהנדסאי תוכל להתברג בתחום שצמא לידיים עובדות במגוון רחב של עבודות לא מקצועיות. הדרך הטובה ביותר להיחשף למגוון זה היא לפנות לחברות בנייה המפרסמות מודעות 'דרושים' לעובדים לא מקצועיים. מניחה כי אם תראה את רצינותך ויכולותיך תצליח לטפס בסולם התפקידים. בהצלחה!