אני בוגר הנדסאי תעשייה וניהול . אני עובד בחברה אצל מישהי שבתכלס הגדרת העבודה אומרת להיות עובד ייצור ( ממש ליצור חומר ולצקת בטון ולשייף וכדומה ) .מכיון שמדובר במקום חדש אז הכל נופל על הבוסית שלי ועלי .חוץ מזה יש להיות כולבויניק :לנקות , לסדר , להביא . לא ביררתי על תקן במקום אבל היא דאגה להבהיר לי שבהמשך אני אפקח בעצמי על עובדי ייצור לכשיגיעו ( סוג של קידום).אני פשוט שואל האם יש סיבה לעבוד שם מבחינת ניסיון במקצוע? האם זה יתן לי כלים בהמשך? לי זה נראה כמו עבודה של מישהו אחרי צבא / מועדפת
ש
שני יונגר
האם כדאי לחפש עבודה חדשה?
שלום ג'וני,
אם אתה מרגיש שאתה לא ממצה את היכולות שלך כהנדסאי תעשייה וניהול בעבודה הנוכחית שלך, אז צא וחפש עבודה אחרת שבה תקבל סמכויות רבות יותר. כהנדסאי תעשייה וניהול אתה אמור לעבוד בעיקר בפיקוח על ייצור או תפעול בדרכים כאלה ואחרות, אבל לא לעבוד בייצור עצמו, לא לשם כך למדת שנתיים וחצי. יחד עם זאת בוודאי שאין לי את כל המידע המלא על המתרחש במקום העבודה הנוכחי שלך ולכן שקול את כל השיקולים הראויים לפני שאתה פועל לכאן או לכאן והחלט בעצמך מה הכי כדאי לך לעשות. לפעמים לצמוח עם חברה לאט לאט מלמטה למעלה יכול להיות דווקא תהליך מלמד וממקצע בצורה טובה יותר מאשר מי שמתחיל מלמעלה מיד בפיקוח ללא הכרת עבודת השטח. חשוב על כך.
בברכה, שני
ג
ג'וני
תודה רבה
אני אקח בחשבון את העצה שלך ואבדוק את כל האפשרויות שלי שוב תודה