שלום אני רוצה להתחיל השנה אני מתלבט בין הנדסאי בניין,חשמל ומכונות. לימודי הנדסאי מכנות הם בערב במוסדות שדיברתי אייתם וזה לא רלוונטי כלפי נשאר לי התלבטות בין בניין לחשמל השמח לדעת איזה תכונות אופי מתאימות לכל אחד מהם בכדי שאוכל לבחור את הבחירה הנכונה שהמקצוע יתאים לי תודה
נ
נועה סטרוז
לימודי הנדסה - בניין או חשמל
שלום בר,
לימודי הנדסה ככלל הינם לימודים המתאימים לאנשים בעלי יכולת למידה עצמית גבוה, שמוכנים לשבת ולהשקיע שעות רבות גם בבית בכדי להתקדם ולהצליח בתחום.
1. הנדסת חשמל - מועמדים שסיימו בהצלחה לימודי הנדסת חשמל יכולים להתברג במשרות רבות מאוד בחברות הייטק, תקשורת וסלולר, פירמות בנייה, מים או אלקטרוניקה ועוד. 2. הנדסת בניין - מהנדס בניין אחראי על חוזקו של המבנה ויכולת העמידה שלו בפני תנאים שונים, וגם על ניהול הפרויקט ופיקוח העבודה. להנדסה האזרחית תרומה משמעותית לתשתיות המגזר האזרחי, התעשייתי והחקלאי ולרווחתה של כלל האוכלוסייה. מתאים מאוד למועמדים בעלי כריזמה, סמכותיות, יכולת הנהגה. אני ממליצה לך לבחור תחום גם לפי התעסוקה העתידית שמעניינת אותך, תחשוב היטב במה תרצה לעסוק.
במידה ויש לך שאלות נופות תוכל לכתוב לי כאן או ליצור קשר עם היועצים שלנו באמצעות טופס יצירת הקשר שצירפתי עבורך.