אני מתחיל ללמוד הנדסאי בניין בערב. לימודים ארבע פעמים בשבוע. השאלה שלי האם אני יכול לשלב את הלימודים עם עבודה במשרה מלאה?
ר
רינת שגיא
לימודי הנדסאי בניין לעובדים
שלום עידן כאשר תגיע ליום הראשון ללימודים תכיר את האנשים שיישבו איתך בכיתה. רובם ככולם יהיו אנשים עובדים, במשרות מלאות, ולכן מגיעים ללמוד בערבים, וביום שישי. בהצלחה!
ע
עידן
תודה רבה על התשובה אבל
השאלה שלי אם זה חומר עמוס שלא יהיה לי זמן מספיק לעשות שיעורים או לחזור על החומר אני לא רוצה להיכשל בלימודים בגלל העבודה ...
נ
נועה סטרוז
לימודים ועבודה - איך משלבים
שלום עידן,
אתה מכיר את עצמך הכי טוב. אני מכירה לפחות שלושה אנשים שלמדו מקצועות הנדסה שונים ועבדו במהלך כל התואר (חלקם אף סיימו כמצטיינים). גם אני (אומנם לא למדתי הנדסה) עבדתי במהלך התואר לעיתים קרובות בשתי עבודות ואף בשלוש במקביל. השאלה היא איך אתה אישית מתמודד עם עומס ועל זה לצערי אני לא יכולה לענות לך. אני ממליצה לך להתחיל ללמוד ולראות איך אתה מסתדר, לעולם לא תדע עד שלא תנסה
בהצלחה, נעה
ר
רינת שגיא
לימודי ערב בניין
עידן, כל אחד מאיתנו מתמודד עם עומדים שונים באופן שונה, ולכן קשה לענות לך על שאלתך. לימודי הנדסארים הם לימודים אינטנסיביים, המייעדים אותך להיות איש מקצוע מיומן הנושא באחריות רבה בעת מתן הרישיון לחתימה על תכניות בנייה. בכדי להצליח, יהיה עליך להשקיע בלימודים, לחזור על הנלמד ולהגיש תרגילים.