שלום הגשתי לפני שבוע ערעור על מבחן מהט בתכן .. מתי יהיה תשובה? ומה הסיכוי שישנו לי את הציון? אגב ערערתי על ציון 52 ואם אקבל 53 אז יעגלו את זה ל55 ציון עובר
ש
שני יונגר
ערעור על מבחני מה"ט
שלום לואי,
התשובות חייבות להגיע אליך לפי התקנון לא יאוחר מחודש ימים. כך שלפי התאריך שבו הגשת את הערעור פשוט המתן עד שתגיע התשובה.
בברכה, שני
ע
עמית
עד מתי אפשר להגיש ערעור למהט
שלום עברו 3 שבועות מאז פרסום תוצאות המבחן ורציתי לשאול עד מתי אפשר להגיש ערעור
ר
רינת שגיא
ערעור על ציון מה"ט
לואי שלום רב, ציון המה"ט נקבע על ידי ממוצע ציונים של שני בוחנים. עם הגשת הערעור ייבדק המבחן על ידי בוחן שלישי. תהליך זה נמשך לרוב כשלושה שבועות. על פי מה"ט, ציון 53 מועלה ל- 55. בהצלחה!
ל
ל
ערעור
האם מה"ט מקבלים ערעור אם לא הרגשתי טוב במבחן?
נ
נועה סטרוז
ערעור על סמך מצב רפואי
שלום ל,
אתה יכול לנסות ולהגיש ערעור על סמך כך שלא הרגשת טוב וכמובן לצרף אישורים רפואיים המאשרים זאת אך לרוב סיבות אלו לא מתקבלות ותצטרך לגשת לבחינה פעם נוספת.
בברכה, נעה
ל
ל
ערעור
קודם כל תודה רבה על הפניה הקודמת. שנית, עברתי את הבחינה בלי התחשבות בציון מגן האם כדאי להגיש ערעור? מה הסיכויים שערעור מתקבל האם יש חש גם לרע? תודה מראש
נ
נועה סטרוז
הגשת ערעור ללא התחשבות בציון מגן
שלום ל,
ערעור יכול להתקבל ולהועיל לך וערעור יכול לא להתקבל וברוב המקרים (אם לא בכולם) לא יזיק לך או ישנה לך את הציון.
מומלץ לפנות למה"ט מראש כדי לבדוק את סיכויי קבלת הערעור.
בברכה, נעה
ש
שחר
ערעור
שלום רב. מנסה להגיש ערעור דרך האתר וזה מבקש לצרף מסמך. ) חוץ מאגרת התשלום) איזה מסמך יש לצרף?
נ
נועה חזן
הגשת ערעור -
שלום שחר,
אולי כדאי לנסות להגיש גם מכתב עם הסבר אך עד כמה שידוע לי זה המסמך היחיד שנדרש.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים
ר
רינת שגיא
ערעור על בחינת מה"ט
שחר שלום, ככל שידוע זהו המסמך הנדרש - העתק תשלום אגרה. בהצלחה!
ד
דניאל
ערעור לפני מועד ב'
היי, במידה וקיבלתי ציון לפני יומיים והמועד ב של המבחן הוא בעוד פחות משבוע. הגשתי ערעור על מועד א, יהיו תשובות לגבי הערעור לפני המועד ב? או שלא משנה מה זה יקח בערך חודש ימים? והאם זה בכלל יהיה רלוונטי אחרי שאגש למועד ב כי לא אקבל תשובה בפחות משבוע ימים תודה מראש
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
ערעור לפני מועד
היי דניאל,
קשה לי לענות לך על השאלה הזו כי נשמע שזו סיטואציה מאוד ספציפית. באופן כללי המכללה צריכה לתת לך תשובות מספיק זמן מראש לפני המועד החוזר על מנת שיהיה לך את הזמן לערער. אני לא יודעת בפועל למה קיבלת תשובות כ"כ מאוחר אבל הייתי פונה עם השאלה הזו למכללה עצמה.