שלום רב ברשותי תעודת הנדסאי תעו"נ של מכללת נצרת עילית משנת 2000. עד היום לא עשיתי בה שימוש ותמיד עבדתי תקופות קצרות בתפקידים של פועל או עובד ייצור. במשך אותם שנים בהם למדתי, לא ממש הפנמתי את החומר וגם מפאת מרוצת הזמן לא נשאר בזיכרוני מאום. למרות כל זאת יש לי יכולת לימודים שהיא גבוהה. אני רוצה לעשות הסבה ולחזור אל שוק העבודה והפעם לתפקידים המתאימים לכישוריי. אני כבר בן 41 ואני רוצה לממש את המומחיות שלי וגם להרוויח הרבה יותר כסף. אם ברצוני להנהיג בתחומים של ניהול האיכות, ניהול פרוייקטים, ניהול הייצור . . . האם תעודת ההנדסאי שברשותי שווה משהו ? האם צריך להתחיל מסלול לימודים מההתחלה ? או שאפשר לעשות ריענון כלשהו ? אוליי מספיק לעשות קורס מסויים ולהסתמך על הידע והניסיון והכישורים שכבר רכשתי בתעשייה ? תודה, ינון
י
ינון
הנדסאי רוצה לעבוד בניהול איכות
שלום רב אני בן 41, נשוי ואב לשניים. בשנת 2000 קיבלתי תעודת הנדסאי תעו"נ במגמת ייצור - מכללת נצרת עלית. מאז לא עבדתי במקצוע אלא כפועל או עובד ייצור. אם כיום בדעתי להיכנס אלתוך התחום של ניהול האיכות, מה מסלול הלימודים המומלץ ?
ר
רינת שגיא
תעודת הנדסאי
שלום יינון, תעודת ההנדסאי שלה זכית לאחר עמל רב של לימודים היא בת תוקף לעולמים. אם אתה זקוק לרענון מקצועי כדאי לך לחפש באזור מגוריך קורסים רלוונטיים לשוק העבודה. אין טעם מבחינת המעסיק הפוטנציאלי שתחזור על לימודיך. חשוב להבין כי אופן ההתקדמות שלך בעבודה קשור לא רק ליכולותיך המקצועיות אלא גם לאישיותך ולאופייך. בהצלחה!
ש
שני יונגר
הנדסאי תעשייה וניהול
שלום ינון,
התעודה שברשותך בהחלט שווה משהו, אך היא חייבת להיות מגובה בניסיון תעסוקתי. אם אתה לא מנוסה באחד או כל התחומים שתארת פה, אז יהיה לך קשה יותר. עם זאת, אני בטוחה שבמהלך השנים האחרונות עסקת בכל מיני תחומים אשר יכולים לתת לך את ניסיון שדרוש להציג בראיון עבודה.
כדאי מאוד שתתייעץ עם אדם מתחום משאבי האנוש גם בנוגע לניסוח של קורות החיים שלך בהתאמה למה שאתה רוצה לעשות בעתיד וגם לגבי אופן ההצגה העצמית שלך בראיון עבודה.