אני התחלתי להתעניין בלימודי הנדסאי. אני בוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה ומדעי הרוח ורוצה לעשות הסבה ללימודי הנדסה. מעניין אותי מאוד אדריכלות אבל זה תחום שקשה להתקבל אליו והוא מסלול ארוך מאוד. נראה לי שאני מתעניינת בלימודי אדריכלות נוף, הנדסאי. ורציתי לשאול, מהם אופציות ההשתלבות בתעסוקה בתחום הזה, ומהם האפשריות להתפתחות בתחום? האם קל/ קשה להשתלב בתחום?
ש
שני יונגר
אדריכלות או אדריכלות נוף
שלום אור,
חשוב שתדעי שלמעשה מדובר בגינון ברמה גבוהה. מדובר בעבודה שרובה ככולה היא בחוץ בשטח, למרות התוצאות היפות העבודה קשה מאוד.
אולי כדאי לאור אהבתך לאדריכלות לשקול ללמוד הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים. במקרה הזה, העבודה היא מהמשרד והיא ברמת התכנון של המבנה, לא חייבים לצאת לשטח בכלל.
מה את אומרת?
בברכה, שני
א
אור
תודה! ושאלות נוספות
הי שני,
תודה רבה לך, זה באמת מכוון אותי יותר. וגם אני לאחר שקראתי עוד, התכווננתי יותר לאדריכלות ועיצוב פנים. ולגבי זה יש לי כמה שאלות, ביררתי במכללת ספיר, והם עושים מכינה לפני הלימודים. אני מבינה שבודקים את יכולות הרישום והשירטוט שלי, אבל את יכולה אולי להסביר לי יותר, מה הרמה, ומה הציפיות של כישרון הציור בלימודי אדריכלות. אני אוהבת לצייר, אבל אף פעם לא השקעתי בזה יותר מידיי, ואני לא כ"כ מדוייקת. אני מניחה שאוכל ללמוד את זה, אבל היום אני חוששת שאני לא ברמת שרטוט ואיור טובים. אז מהם הציפיות והכישורים הנדרשים מכך בתחום? ובנוסף רציתי לשאול מהם המקומות שניתן ללמוד בהם אדריכלות ועיצוב פנים- הנדסאי. אני מחפשת בדרום או בירושלים. והאם זה יהיה רלוונטי כבר לשנה הבאה? ושוב, תודה לך... הבנת אותי...