הייתי רוצה לדעת בבקשה עוד על המקצוע הזה.. מה התעסוקה העיקרית? האם יש לו ביקוש בארץ?? מה השכר ההתחלתי.. ?? באיזה חברות אפשר להשתלב והאם אפשר להצליח עצמאי?? תודה מראש
ש
שני יונגר
הנדסאי טכנולוגית מים
שלום אביחי,
המקצוע הזה דיי חדש בארץ. הוא פרח בעיקר בזכות מתקני ההתפלה הרבים שהולכים וצומחים בישראל בשנים האחרונות והמודעות לשמירה על מקורות המים הטבעיים של ישראל. שם גם עיקר התעסוקה, אך יש גם מקום להנדסאי טכנולוגית מים בחברות הכימיות למשל שבהן נעשה שימוש במים כחלק מתהליכים.
אני מניחה שאפשר להיות עצמאי, אך רק כאשר תוכל לעבוד כמומחה לתחום מסויים, וזה לוקח כמה שנים של צבירת ניסיון.
לגבי שכר, מתחילים משכר ממוצע של 6000 ש"ח אבל אפשר להגיע לרמות שכר גבוהות מאוד בחלק מהתחומים.
בברכה, שני
א
אביחי
מידע על הנדסאי פלסטיקה ועוד..
רציתי בבקשה מידע גם על הנדסאי פלסטיקה.. במה התחום עוסק? למה מכשירים אותי? מהו השכר ההתחלתי? ומהן החברות שמעסיקות בתחום זה?
כמו כן- שאלתי אתמול על הנדסאי טכנולוגית מים ואני מתלבט מה ללמוד.. אני סיימתי שנה שנייה בהנדסת בניין והרגשתי שאני לא מתחבר לזה.. בכדי לא לאבד את הקורסים שעשיתי חשבתי לעשות הסבה להנדסאי בניין, אבל אני חושב על כיוונים אחרים ( כגון פלסטיקה וטכנולוגית מים ) האם אחד מהם או משהו אחר דומים בתחומם להנדסת בניין?