היי תודה על התגובה זה מאוד עזר לי . יש לי עוד שאלות שהם גם חשובות 1איפה ממשכים לעבוד לאחר קבלת תעודה? 2כמה מרוויח הנדסאי אדריכלות שכיר?וכמה ממוצע עצמאי? 3אעל פי מה אני יכול לדעת שזה המקצוע הכי מתאים לי ומה יקרה אם אני הגלה באמצע שזה לא בשבילי האם ניתן לשנות כיוון לימודים בתוח הנדסאי? 4 נתנו לי חומר למבחן קבלה פנימי בטכניו.ן האם זה מותר או אסור לא בחינה של מה"ט אלה מהשהוא פנימי רק מטמתיקה רמה 3 יחידות מורכב מתוח 6 שאלות? בכל מקום שמלמדים בו נותנים מבחן כניסה?בכל מיניי מקצעות.אנגלית עברית או מטמתיקה? השמח לתגובות תודה .
ש
שני יונגר
לימודי הנדסאים
שלום סרגיי,
להלן תשובותי: 1. התעסוקה היא בעיקר במשרדי אדריכלים ותכנון. ניתן לעבוד בתחום הבנייה בכלל.
2. השכר הממוצע למתחיל הוא 6000-7000 ש"ח. כאצמעי כמובן שניתן להרוויח הרבה יותר אבל אין לי דרך לומר לך כמה תוכל אתה להרוויח.
3. כדאי ללכת באופן כללי לייעוץ לימודים הכולל בחינות פסיכוטכניות וכו' תוכל להגיע לייעוץ כזה דרך הלשכות לחיילים משוחררים ובמחיר מסובסד, זה אמור לסייע לך לעשות סדר.
4. בוודאי שזה מותר, זה מאוד מקובל כבחינת קבלה.
5. בעיקר במסלולי הנדסאים וטכנאים, זה מאוד מקובל. אין בחינה לתארים אלה כפי שקיימת לתואר ראשון (הפסיכומטרי) ובתי הספר חייבים לסנן את הלא מתאימים להם. זו הדרך הטובה ביותר לסינון.