שלום! סיימתי עכשיו שנה ראשונה כהנדסאי תעשייה וניהול והשנה לא הייתה ממש מוצלחת נכשלתי במקצועות סטטיסטיקה וכלכלה ויש לי עכשיו לגשת למועד ב' למה"ט . אני לומד לימודי ערב ולימודים אלו תפסו תקופה של שנה שלמה ועכשיו אני צריך להשלים אותם רק הפחד שלי עכשיו איך הוא אני אוכל להכניס אותם בתוך השנתיים שנישארו לי כי ממש לא בא לי לסיים את הלימודים בגיל מאוחר . ובנוסף רציתי גם להמשיך לתואר במנהל עסקים שכן אני יודע שיש מקצועות שהם חופפים לכן לא אצטרך לעשות את כל הקורסים אז רציתי לדעת איפה אני יכול להשלים ואם אפשר להשלים כבר עכשיו בטווח השנה השנייה . תודה.
ש
שני יונגר
לימודי המשך והשלמות
שלום עמי,
לגבי שילוב הקורס שנכשלת בו בהמך שלימודיך אני בטוחה שהמכללה בה אתה לומד העלת ניסיון בהשלמות מסוג זה הרי לא כל הסטודנטים עוברים את כל הבחינות תמיד. כדי שתברר מולם איך ההשלמה הזו אינה פוגעת בהמשך הלימודים שלך.
לגבי השלמה לתואר במנהל עסקים, כל מוסד לימודים בוחר להכיר בקורסים מסויימים של מוסדות לימוד מסויימים, ייתכן ויכירו בקורסים שכבר עשיתי וייתכן שלא יכור בהם, קח זאת בחשבון. עם זאת ישנם מסלולי המשך שמציעות המכללות ללימודי הנדסאים, ברר מולם עם אילו מוסדות הם עושים שיתופי פעולה ולאלו מוסדות יהיה לך קל יותר להתקבל כאשר אתה לומד אצלם.
אם אתה רוצה לברר לגבי מוסדות לימוד באופן כללי שתוכל להקבל אליהם תוכל לעזר בשירות של האתר לאיתור מוסד לימודים.