אני חושבת על לימודי הנדסאים, אשמח להמלצה על מקצוע שיניב לי הרבה, גם ברמה האישית וגם ברמת הפרנסה. בינתיים חשבתי על תקשורת אינטרקטיבית- היכן אוכל להשתלב עם מקצוע זה? ובנוסף, אשמח להמלצה על מוסד לימוד מעשיר, באיזור הצפון וחיפה.
תודה רבה, יעל.
צ
צביקה
מה כדאי
מקצועות הליבה חשמל, אלקטרוניקה , מכונות , ומחשבים הם לדעתי המקצועות להם יש ביקוש רב כיום, לדעתי ניתן למצוא עבודה ולהשתכר לא רע בכלל. כדאי ללמוד במוסד מוכר על מנת שהתעודה תוכר ע"י מה"ט. מעבר לכך בכל תחום טכנולוגי יש ביקוש וניתן להשתכר לא רע, במקצועות כגון חשמל ובניין התואר מקנה זכות לקבל רישיון לעבוד במקצוע הנלמד.
ש
שני יונגר
תקשורת אינטראקטיבית
שלום יעל,
לימודי תקשורת אינטראקטיבית יאפשרו לך תעסוקה בחברות פרסום, תעסוקה בעולם המדיה והטלוויזיה ובתחום שמאוד מתפתח כיום מבחינת מגוון התעסוקה המדיה באינטרנט, בנוסף ישנה אפשרות לתעסוקה בחברות היי-טק בתחומי המשחקים באינטרנט והממשקים לסלולאר ועוד תפקידים רבים אחרים.
מוסד הלימוד הידוע לי בצפון הוא מכללת כינר עמק הירדן, במידה ויש עוד מוסדות לימוד המידע המלא נמצא אצל השיורת החינמי באתר. צרי איתם קשר ותקבלי מידע מקיף ומלא לגבי מוסדות הלימוד ומסלולי הלימוד האפשריים בצפון הארץ.