שלום סיימתי בהצלחה רבה את לימודי המכינה הקדם הנדסאי, אני מאוד מיתלבט איפה להתחיל לילמוד נירשמתי כבר לטכניון להנדסאי בניין ובמקביל גם לתל חי למסלול משולב של הנדסאי בניין ואדריכלות ועיצוב. איפה כדאי לי ללכת לילמוד??? בטכניון אין מסלול משולב כמו בתל חי וכמובן שחיי החברה בתל חיי יהיו יותר מעניינים ,מצד שני אני כל הזמן שומע כמה הטכניון הוא מקום איכותי שאין שני לו ומי שסיים את לימודיו בטכניון, שוק העבודה הרבה יותר פתוח בישבילו. מה לעשות??
ס
סטודנט בטכניון
בתור סטודנט שם הייתי חייב להגיב
שמע אני לומד בבית ספר להנדסאים בטכניון והמקום אין מילים לתאר אותו כמה שהוא נמוך ברמותו,בוא נגיד שלא יכנס לי בדף כל הדברים הרעים שאני חושב על הבית ספר הזה.האמת היא שאם אתה גר באזור תל חי אז לך לתל חי אחשלי אולי שם מתייחסים ברצינות לסטודנטים וכמו שאתה אומר אולי יש שם יותר חיי חברה (אצלנו בטכניון הרב בני דודים)
ש
שני יונגר
בחירת מוסד לימודים ללימודי הנדסאי בניין
שלום עידן,
לאור ההתלבטות אמליץ לך לפעול בדרך הבאה: -לקבל פרטים של כל המוסדות המלמדים את מקצוע הנדסאי הבניין. -לברר האם התעודות מוכרות לחתימה בפנקס ההנדסאים. -ללכת לימים הפתוחים בכל המוסדות- כך תוכל לראות את סביבת הלימודים, לפגוש מרצים, לשמוע על המסלולים השונים. -שאל לגבי המסלולים השונים מבחינת תכנים וקורסים -בדוק עד כמה הפרקטיקה מהווה חלק בלימודים- היא רלוונטית מאוד בפניה למעסיקים בעתיד
אם תרצה לקבל פרטים לגבי מוסדות נוספים תוכל להגיע אליהם דרך השירות החינמי כאן באתר.
בהצלחה, שני
ע
עידן
תודה
תודה רבה.
י
ירון
בה"ס להנדסאים רק ממוקם באיזור הטכניון
הוא מנוהל עצמאית, נהנה מיוקרת המקום והשם אך אינו שייך או מנוהל ע"י הטכניון, בה"ס היחידי שנוהל בעבר ע"י הטכניון ונסגר לפני כמה שנים היה בסמ"ת.