אני מעוניינת להתחיל השנה ללמוד ואני נמצאת בהתלבטות באיזה מסלול לבחור... מה ההבדל בין המסלולים ? מה יותר נחשב בעיניי מקומות התעסוקה... ובאיזה מהמסלולים אני יוצאת עם יותר כלים כדי להשתלב בשוק העבודה.... תודה רבה על העזרה
ש
שני
לימודי עיצוב פנים או עיצוב גראפי ותקשורת חזותית
שלום קרן,
תואר B.Design- הוא תואר ראשון בעיצוב גראפי ותקשורת חזותית הנמשך 4 שנים.
הנדסאי עיצוב פנים- מקבל בסוף תקופת הלימודים של שנתיים תעודה ממשלתית המאפשרת לו לחתום על פרויקטים של עד 4 קומות בבניין. קיימת גם האפשרות להמשך והשלמת הלימודים לתואר ראשון בהנדסה אזרחית בעתיד ובכך להיות בעלת הרשאת חתימה על פרויקטים גדולים יותר וכמובן גם להגדיל את שכרך.
שני התחומים שונים זה מזה לחלוטין, והמכללות השונות פותחות דלתותיהן על-מנת להראות למועמדים על מה מדובר בתוקפה זו עד לסיום מועדי ההרשמה לשנת הלימודים הקרובה.
המלצתי אליך היא לפנות לשני התחומים ולהתעניין על-מנת שתוכלי להחליט מה מעניין אותך יותר ללמוד.
הדרך היעילה ביותר לעשות זאת היא דרך ההרשמה לשירות איתור מוסד לימודים כאן באתר.
בהצלחה, שני
ש
שני
לימודי עיצוב פנים או עיצוב גראפי ותקשורת חזותית
שלום קרן,
תואר B.Design- הוא תואר ראשון בעיצוב גראפי ותקשורת חזותית הנמשך 4 שנים.
הנדסאי עיצוב פנים- מקבל בסוף תקופת הלימודים של שנתיים תעודה ממשלתית המאפשרת לו לחתום על פרויקטים של עד 4 קומות בבניין. קיימת גם האפשרות להמשך והשלמת הלימודים לתואר ראשון בהנדסה אזרחית בעתיד ובכך להיות בעלת הרשאת חתימה על פרויקטים גדולים יותר וכמובן גם להגדיל את שכרך.
שני התחומים שונים זה מזה לחלוטין, והמכללות השונות פותחות דלתותיהן על-מנת להראות למועמדים על מה מדובר בתוקפה זו עד לסיום מועדי ההרשמה לשנת הלימודים הקרובה.
המלצתי אליך היא לפנות לשני התחומים ולהתעניין על-מנת שתוכלי להחליט מה מעניין אותך יותר ללמוד.
הדרך היעילה ביותר לעשות זאת היא דרך ההרשמה לשירות איתור מוסד לימודים כאן באתר.