שלום לכולם, סיימתי לפני כשנה את לימודי ההנדסאי יום-אלקטרוניקה ומחשבים באחת המכללות. עברתי את הבחינות בהצלחה ואת פרוייקט הגמר שהתקיים טיפה באיחור בשל רפורמות בבחינות שנעשו במה"ט. עד כה לא קיבלתי את תעודת ההנדסאי למרות שהזמן הצפוי ללימודי הנדסאי מסלול יום הוא כשנתיים עד שנתיים וחצי. מהגורמים הרלוונטיים הבנתי כי האחריות לטיפול בדיפלומה היא באחריות המכללה ועד שזו לא תעביר למהט את האישורים לדיפלומות זו לא תאשר. בקיצור אני תקוע בין הכיסאות מה עליי לעשות?
ד
ד"ר יוכבד פנחסי אדיב
מענה- עיכוב
ליאור שלום רב, הפנייה יש ותעשה למיכללה. יש לבחון האם התעודה הופקה וממתינה במה"טלאישור או מה קרה בדרך. - גש למיכללה ושאל לסיבה לעיכוב . חזור לפורום וספר ואדריך שוב
ל
ליאור
תגובה
ד"ר יוכבד שלום ותודה על התייחסותך. אכן פניתי לפני כחודשיים אל מזכירת המגמה וזו הסבירה לי שלאחר סיום רפורמת הבוחנים במהט המכללה הייתה בתקופת טיפול בבחינות מהט של סוף השנה ולכן לא יכלו לשלוח את הקלסר (הראתה לי אותו) של בקשות לסגירה ולקבלת דיפלומה. עוד פניתי למהט ישירות אחריי דבר זה והמפקחת שלחה לי מייל חזרה ובו היא גלגלה את האחריות אל המכללה בטענה שזו אחראית לשליחת הדיפלומה אליהם(עד כאן הדבר טוב ויפה אך האין זה תפקידה גם לפקח על התהליך במכללה עצמה/בסטודנטים הנפגעים ישירות מההתנהלות?).יש לציין שאני זקוק לדפלומה לכמה מקומות עבודה שאני רוצה להתקבל אליהם אשר משדרים שבעצם כל עוד אני מראה להם רק אישור לימודים ולא דיפלומה אזי עדיין לא סיימתי את לימודיי. אשמח לתגובה.
ד
ד"ר יוכבד פנחסי אדיב
מענה
ליאור שלום רב, אכן זוהי אחריות המיכללה בעניין ואם לא נימצא הזמן לשליחה יש לבחון זאת - במידה ומדובר על שנה. הצעתי לך פגישה עם מנהל המיכללה או בא כוחו לברור העניין. בהצלחה